Foto: El Teide national park in Tenerife / maart 2019

Ooohh… waar zal ik beginnen? Drie jaar geleden ging ik met volle moed een nieuw hoofdstuk tegemoet. Dat ging niet zo goed eigenlijk. Vallen, opstaan, vallen, opstaan,… maar vooral vallen. En nu, ga ik weer een nieuw hoofdstuk tegemoet. Het werd tijd om te reflecteren, iets wat absoluut noodzakelijk is als je sane het leven van een dertiger (lees: oh shit) wilt overleven. De reden van deze onverwachte blogpost na DRIE jaren offline te zijn is naar aanleiding van de eerste stap te zetten naar mentale gezondheid. Vroeger was dat iets taboe, althans, voor mij. Ik was daar niet zo aan, al die self-help stuff. Maar geloof me: het is noodzakelijk. De eerste stap hierin was zoeken naar mijn identiteit. Wat maakt mij wie ik ben, wat doe ik eigenlijk echt graag? Schrijven. Creatief zijn. Connecties leggen. En dat is hier: op kimsje.be, mijn blog, mijn identiteit, mijn eigen fijn plekje dat ik heb opgebouwd.

Ik weet nog steeds niet waar ik wil beginnen, maar als ik alles kort kan omschrijven: WHAT THE FUCK? Jep… liefdesverdriet, in m’n eentje een Eurotrip maken met mijn auto, ontslag nemen, ontslagen worden, eigen bedrijf opzetten, 3x verhuizen, onzekerheid, Dudzele, anxiety, Gent, dates, soul searching, verliefd zijn, depressie, hardlopen, 7kg aankomen, teleurstelling, couch surfing, verlies van mijn mama, PTSD, therapie, verwarring, vele mooie reizen,… Het is een mix van negatieve en positieve zaken. Ik wil mijn blog niet overspoelen met negativiteit, maar er weer een eigen plekje van maken waar ik mezelf kan zijn – zowel positief als negatief. Ik wil delen wat ik leuk vind, wat mij blij maakt, mijn ervaringen, mijn leven. Mijn blog :)

Er zal meer online komen de komende tijd, maar ik moet eerst zelf even tijd nemen om na te denken. De layout is sowieso verouderd en sommige foto’s en video’s zullen wellicht niet meer werken. Maar dat is voor later. Intussen: stay safe! ;-)

Veel liefs x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.