Het is alweer een eeuwigheid geleden sinds ik nog een Instalately heb gepost. Puur omdat ik ook amper op Instagram heb gezeten. Shame on me! Maar ok, dat zeg ik al jaren om de zoveel maanden. Wie mijn vorige blogpost heeft gelezen heeft waarschijnlijk wel de indruk gekregen dat ik niet stil heb gezeten in real life. Een aantal life-changing-events zoals een break-up, 3 maanden bij mijn (allerliefste) vrienden mogen wonen, verhuizen, meubelen kopen én in elkaar zetten, een heel leuk blog evenement tussendoor, een aantal tripjes naar Nederland,… En we blijven natuurlijk altijd bezig! Trouwens, ik ben ABSOLUUT niet aan het klagen hoor! De afgelopen tijd waren vooral heel fijn geweest en ben ik zo blij met alle mensen rondom mij. Hier dus een kleine Instalately.

Instalately: 2017 so far, so good

cocktail contest brussel bloggers Kimsje 1

Een bloggers cocktail contest in Brussel

Toen ik bij mijn vrienden woonde werd ik uitgenodigd om een eigen cocktail te maken en voor te stellen in Hotel Sofitel Brussels Europe in Etterbeek. YES! Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Eerst kregen we zelf een cocktail voorgeschoteld. Daarna mochten we zelf aan de slag. Ik voelde mij helemaal pro, zo achter de bar staan al shakend met mijn cocktail. Op en top fun! Lees het volledige artikel van deze bloggers cocktail wedstrijd hier.

outfit of the day - nieuwe schoenen

Shoppen shoppen en shoppen

Wat moet je doen na een break-up? SHOPPEN! What else? Haha, ik overdrijf niet. Ik geef toe. Mijn portemonnee was de afgelopen maanden not amused met mijn nonchalant shopgedrag. En dan had ik nog geen eens meubels gekocht. A girls gotta do what a girls gotta do. Toch? Op de linkerfoto zie je mijn nieuwe skinny jeans van Mango, high heels van Nero Giardini en een klein deel van mijn roze jas van Mango. Outfitfoto’s zullen heel spoedig weer online komen! Rechterfoto is gewoon Kimsje, trying to diva in Zara jas en s.Oliver zonnebril.

Opening winkel Jolieplus Brugge

Opening Jolie+ in Sint-Kruis

Via mijn werk ging ik naar een opening van een volledig gerenoveerde kledingzaak in Sint-Kruis, Brugge. Ik hielp dan vooral met de voorbereiding van de hapjes en hielp tijdens de avond ook mee. Ik ging ervoor en besloot de hele avond op mijn Nero Giardini’s plateau’s met champagne rond te dragen. Mission accomplished.

Outfit: JBC Blazer, Nero Giardini shoes, jumpsuit van Yest, horloge van Daniel Wellington.

lenteschoonmaak mazda 3

Pretty and pretty

Nu ik op het platteland woon, is er veel meer natuur rondom mij. En daar kan ik zo hard van genieten. Rechts zie je de Damse Vaart. Hoe mooi…  Het is ook zo fijn om mijn auto voor de deur te parkeren, om ermee rond te rijden (want ik moet nu zeker alles met de auto doen), om hem een flinke kuisbeurt te geven (ziet em shinen!) en om hem wekelijks te stofzuigen.

koffie

Lunch date met Ashley & Joost

De afgelopen tijd heb ik ook mijn vriendinnetje Ashley bezocht in Den Helder. Het was zo fijn om elkaar weer te zien! Na meer dan 10 jaar vriendinnen te zijn blijkt er nog steeds niets veranderd, ook al zien we elkaar heel weinig. Hallo, 300 kilometers tussen ons, but it will not break us! Ja tog, Ash? ;-) PS. Ash blogt nog steeds! Wat een heldin!

koffie op nieuw terrasje

Enjoying my new home

En last but not least: elke dag genieten van mijn koffietje op mijn klein terrasje. Normaal ging ik boven wonen onder het dak, maar heel last-minute bleek dat ik toch beneden mocht wonen. Beneden is namelijk veel groter en veel handiger met rechte muren. Boven waren er namelijk VELUX ramen en dus schuine wanden. Er was weinig ruimte om meubelen te zetten. Nu ik beneden woon, heb ik veel meer ruimte gekregen om het volledig naar mijn zin in te richten. Op dit moment ben ik nog heel druk bezig met het inrichten, dus die foto’s hebben jullie nog tegoed van mij. Het verhuizen ging ook super makkelijk, want ik kon alles in principe naar binnen schuiven en hoefde ik geen trappen te doen! Hopla!

ALL GOOD.

See you soon! Veel liefs x Kimsje

Comments

Leave a comment!

7

One comment

Ik vind het leuk te lezen dat alles goed gaat! En zo tof dat je na al die tijd nog zo vaak afspreekt met Ashey! :-)

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *