Soms zijn er van die periodes in je leven waarin er ontzettend veel verandert. Een keerpunt, zeg maar. Zoals ik in mijn vorige blogpost al had gehint dat ik op zoek was naar interieur-inspiratie voor mijn nieuwe stekje, is het nu voor het echt. Nog even voor de trouwe volgers, en in alle eerlijkheid: ik en W. zijn al een tijdje niet meer samen. Dat betekent dus een nieuwe start maken. Weer een eigen plekje met mijn eigen spulletjes en terug mijn eigen leventje opbouwen. Dit keer met een vaste job en een auto. (Wie mijn blog al de volle 9 jaar volgt weet vast nog wel hoe het 5 jaar geleden was…)

Het gaat ontzettend goed met mij hoor. No worries!

Verhuizen naar het platteland

Maar de afgelopen weken waren dus zeer druk! Sinds 1 april woon ik officieel in mijn nieuwe stekje in een deelgemeente van Brugge. Dat is ook iets, van Gent naar Brugge verhuizen. Eerst was ik daar niet zo enthousiast over, want ik heb bijna 8 jaar in Gent gewoond. Mijn thuisbasis toen ik voor het eerst op mezelf ging wonen. De stad waar ik volwassen werd. Gezellig Gent met haar hippe koffie bars, restaurantjes en bovenal alle toffe mensen die ik daar heb leren kennen. Maar nu, meer dan een week hier op het platteland (min of meer), kan ik de rust en de natuur zo hard appreciëren. Het is ongelofelijk leuk hier.

kimsje nieuwe stekje brugge 2

De verhuis van de loft in centrum Gent naar hier was zo zwaar. Hoeveel spullen kan een mens verzamelen op zo’n korte tijd?? In totaal is er zo’n 1 bestelbusje vol met troep naar het containerpark mogen gaan. Een frisse start maken betekent veel rommel wegdoen en alleen het nodige meenemen. Helaas heb ik tijdens de verhuis een aantal setjes kleren versleten, want dat is typisch ik. Niet gekleed zijn op fysiek werk. Ik had beter wat werkkledij voorzien voor alles. Want na de verhuis moest er nog geboord worden voor mijn gordijnen, moest ik nog heel veel opkuisen en natuurlijk heel veel meubelen in elkaar zetten. Ondertussen heb ik een glazen kastdeur weten te breken (inclusief glas in mijn handen) en zitten mijn handen vol wondjes.

kimsje nieuwe stekje brugge

Ondertussen heb ik ook ontdekt dat ik heel slecht ben in:

  • Ikea meubelen in elkaar zetten. Heb precies altijd onderdelen over… Ik heb geen geduld.
  • Opmeten. Hoe vaak dat mijn buurman mij heeft gecorrigeerd toen ik de markeringen had gezet voor de gordijnen, of voor het verzagen van mijn keukenplanken. Niet mijn sterkste punt dus.
  • Achteruit rijden met een bestelbusje. Hé, ik heb nergens tegenaan gereden hoor. Maar damn, dat was een grote uitdaging.
  • Mijn hoofd niet stoten. Mijn hoofd heeft afgezien. Die glazen kastdeur ging eigenlijk kapot omdat ik mijn hoofd zo hard had gestoten dat de deur uit z’n scharnier ging en dus op de grond viel. How? I don’t know.

Al bij al is alles zeer goed verlopen en ben ik ZO CONTENT!!! Dat mag ook eens geroepen worden hé. Tot snel weer!!

 

Veel liefs x

Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

2 comments

Wauw Kim, is dat huis op de foto het huis waar je nu woont? Het ziet er in elk geval uit als een super leuk dorpje!
Verhuizen is afschuwelijk. Maar als het dan af is en je in je nieuwe frisse huisje zit (zo fijn altijd als je weer lekker mag losgaan met pinterest collages) ben je het ook wel weer snel vergeten vind ik!
Heel erg veel geluk in je nieuwe huisje!! Leuk als je weer wat vaker gaat updaten, ik lees nog altijd graag mee!!! k

[Reply]

Het ziet er wel als een heel gezellig dorpje uit! Succes met je eigen plekje vinden weer.

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *