Geen winteroutfit is compleet zonder de perfecte handtas

Over de afgelopen weken kunnen we wel zeggen dat het écht koud is geweest. Mijnheer winter is het land nog lang niet uit, dus laat de dikke wintertruien maar voorlopig nog liggen. Mijn kledingrek hangt alleszins nog vol met winteroutfits. Outfits die pas compleet zijn met een perfecte tas! Ja, als vrouw is dat een item die je elke dag met je meedraagt, een item waarin al je kostbare spullen zitten.

Voor deze winter heb ik gekozen voor een stijlvolle handtas van Calvin Klein. In het lichtroze. Dat is nu eenmaal mijn stijl en mijn favoriete kleur in mijn outfits. Zoals je ziet is mijn winterjas ook roze. Want, why not? Roze op roze is perfect te combineren. Het straalt frisheid uit en is geeft je outfit een girly look. Bovendien is deze tas de ideale grootte. Mijn Canon 650D past erin, mijn oversized portefeuille, mijn sleutels, iPhone en een flesje water. Perfect toch?!

Calvin klein handtas roze - webshop duifhuizen - kimsje fashionblogger

mango winterjas roze - kimsje fashion blog

Mijn winteroutfit in detail

Maar laten we realistisch blijven. Het is nog steeds winter. En hoewel ik nu al het liefst al zomerkleuren wil dragen, moet ik dat nog combineren met winterse kleuren. In deze outfit combineer ik zwart, grijs en lichtroze.

Zwarte lederen enkellaarzen van Sacha met studs op de hiel, een fijn wollen jurkje met faux-leather zakjes vooraan, dé leukste oversized winterjas van Mango en uiteraard mijn prachtige handtas van Calvin Klein van de webshop Duifhuizen tassen & Koffers. Daar vind je trouwens superveel mooie handtassen van o.a. Calvin Klein, Liu Jo, Patrizia Pepe, Furla,… en nog véél meer.

Outfit mango roze jas - kimsje fashion blog

Duifhuizen tassen & koffers

Is een van van Nederlands grootste aanbieders van tassen, koffers en accessoires. In Nederland zijn er diverse fysieke winkels, maar onlangs hebben ze ook een Nederlandse en een Belgische webshop. Het allerleukste? Mijn handtas werd supersnel geleverd. Ja, als ik iets online bestel wil ik er zo snel mogelijk van genieten.

Calvin Klein handtas van Duifhuizen nl - kimsje fashionblog

Calvin klein handtas roze - webshop duifhuizen - kimsje fashionblogger 1

OUTFIT:
Handtas – Calvin Klein / Enkellaarzen – Sacha / Wollen jurkje – H&M / Winterjas – Mango / Alle accessoires – Babazou Maldegem / Horloge – Daniel Wellington / Sjaal – Jolie+ Sint-Kruis

 

Veel liefs x Kimsje

Comments

Leave a comment!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *