Het is bijna maart en de zon is nog nergens te bespeuren. Integendeel, het is verschrikkelijk koud en het houdt niet op met regenen. Maar dat wil niet zeggen dat ik mij nog niet ga voorbereiden voor de lente. Na een paar vervelende maanden (later meer daarover) kijk ik enorm uit naar de lente. Er staat namelijk heel veel op de planning voor de komende maanden!

Maar eerst: mijn drie lente-happy-makers!

1. Bring the spring cocktail contest in Sofitel Hotel Brussels

cocktails contest sofitel hotel brussels

Voor mijn blog werd ik uitgenodigd door Sofitel hotel Brussels om mee te doen met een cocktailwedstrijd. Ik moet dus een eigen cocktail bedenken en maken. De cocktail moet denken aan de lente. Ook al wil het weer nog niet helemaal meewerken, we willen met deze cocktail de lente alvast in huis brengen. “Bring the spring“! Vorige week kreeg ik al een uitgebreide cocktail shaker set om mijn eigen cocktail alvast samen te stellen. Poeh, ik heb er al even over nagedacht en ik moet zeggen dat het écht een uitdaging is. Vooral omdat je eindeloos veel combinaties kunt maken! Deze week zullen mijn vrienden the lucky ones zijn en zal ik een avond lang cocktails presenteren aan hen. Ik kijk er heel erg naar uit!

2. Buiten hardlopen en mooie sport-outfits kopen

In de afgelopen sombere wintermaanden heb ik mij wat sporten betreft een beetje laten gaan. Of beter gezegd: wat NIET-sporten betreft. Ik heb helemaal geen zak gedaan aan mijn gezondheid. Een nieuw jaar, een frisse start, toch? Dat probeer ik toch dit jaar. In januari en februari heb ik vooral thuis mijn dagelijkse oefeningen gedaan. Ik eet gezonder en probeer het ontbijt niet over te slaan. Dat is een hele slechte gewoonte, ik weet het. Ik kijk er dus enorm naar uit om weer mijn hardloopschoenen aan te trekken en de natuur in te trekken. Afgelopen tijd heb ik mijn comfortabele 5km gelopen. Het was gewoon veel te slecht weer om er langer van te kunnen genieten. Dit jaar probeer ik eens voor de 10k te gaan!

Om mij te voorbereiden op een leuke spring-run, heb ik al eindeloos gekeken naar leuke sport-outfits. Deze outfits staan al op mijn wishlist.

017EI1B006_001

Sportbroek en t-shirt van Esprit.

nikes

Deze Nike Flyknit Air Max iD staan al lang op mijn verlanglijstje. Oh, so pretty… Nog een beetje meer sparen! 

3. Lente inspiraties voor in huis

Om een lang verhaal kort te maken: ik verhuis binnenkort naar mijn eigen appartementje. Een leeg appartement dat nog volledig ingericht moet worden. Na donder komt zonneschijn. Letterlijk. Dat is waarom ik zo uitkijk naar de lente. Omdat het vanaf nul inrichten van een appartement geen gemakkelijke taak is, heb ik al veel interieurinspiratie gedaan online. Omdat mijn Pinterest vol staat, ga ik mij beperken tot een aantal lovely goodies van Hema. Hoe de volledig inrichting precies gaat zijn weet ik nog niet. Het wordt een mix van rustige kleuren met een gekke mix van tweedehandsmeubelen. Het wordt sowieso SUPER! Als het zover is zal er een appartement-tour volgen!

Hema lente interieur collectie

 

Wat zijn jouw lente-happy-makers? 

Veel liefs x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *