Shoppen met kortingscodes op Zalando

Al sinds jaar en dag shop ik op Zalando. Niet alleen omdat ze een zeer groot aanbod hebben van mooie spulletjes, maar ook omdat je eerst alles kunt passen voordat je het aankoopt. Daarnaast is Zalando ook een webwinkel die heel goed weet hoe ze promotiecodes moeten inzetten. Juist door hun grote aanbod van merken en hun aantrekkelijke Zalando kortingscodes, groeiden ze tot een van de grootste fashion webshops van deze tijd.

Exclusieve kortingscodes voor Zalando België

Als Zalando shopper geniet je elke maand van unieke kortingscodes. Maar je moet wel weten dat ze bestaan! Door bijvoorbeeld te kijken op Flipit België kun je maandelijks 10% of 20 euro korting krijgen op al je aankopen. Flipit werkt rechtstreeks met Zalando België, daarom staan de nieuwe exclusieve kortingscodes meteen en enkel op Flipit. Vaak moet je wel voldoen aan een bepaald minimium bestelwaarde, dus bekijk dat eerst even.

Kortingscode Zalando België – augustus 2016

In augustus kun je genieten van 10% korting op al je aankopen op Zalando.be. Bekijk de 10% kortingscode hier. Op deze pagina staan nog meer interessante kortingscodes voor Zalando. Kies welke korting het voordeligst is voor jou, want je kunt geen kortingscodes combineren.

Zo shop je met nóg meer korting

  • Als je je inschrijft op de nieuwsbrief van Zalando krijg je direct een €10 kortingscode bij besteding vanaf 50 euro.
  • Tijdens de winter- en zomersolden bij Zalando vind je afprijzingen tot 75%. Dat is wel de moeite hé.
  • Tijdens het jaar kun je ook aan 80% korting shoppen op de Zalando Outlet. Zeker eens in de gaten houden dus. Af en toe mag je zelfs een kortingscode erop plakken en geniet je van nóg meer korting. Oh, we love korting.
  • De gratis verzending is ook wel fijn. Je propt je winkelmandje vol, laat het gratis thuis leveren en pas alles eerst. De dingen die je niet wilt houden stuur je gewoon weer gratis terug. Easy Peasy en zonder moeite.
  • Cadeaubonnen wissel je meteen in en het shoptegoed staat op je account. Shoppen maar!

Liefs x Kimsje

Comments

Leave a comment!

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *