Ontbijt geleverd aan huis op zondag

Ontbijt aan huis door Jimellys 2 (Custom)

Wat is er leuker dan op zondagochtend wakker worden met een ontbijtmand vol verse koffie, koffiekoeken, croissants en fruitsap? Ik zou het niet weten. Een tijd geleden werd ik heel gelukkig wakker. Stipt om 9:30 stond Jimellys voor mijn deur met een KING SIZE ontbijtmand. Het was volgens mij voor 4 personen, want er zat zoveel in de mand! Oh, en niet te vergeten: ik mocht mijn eigen krant kiezen voor bij mijn ontbijt. Ja, van mij mag Jimelly’s elke zondag een ontbijtmand komen leveren. Mijn dag was meteen goed.

Ontbijt aan huis door Jimellys (Custom)

De mand zat VOL met lekkernijen. Van yoghurtjes tot verse koffie en thee. Heerlijk! Het was bovendien heel leuk verpakt in een rieten mand die je nadien ook nog zelf kunt gebruiken. Het was een zeer gevarieerd ontbijt. Houd je van zoetigheid? Dan zullen de honingkoeken, Nutella en yoghurtjes je wel smaken. Voor een hartig ontbijt kun je niet missen met klassiek ham en kaas. Cornflakes in verschillende soorten is natuurlijk ook onmisbaar. Ontbijt aan huis door Jimellys 4 (Custom)

Wat zit er in een King Size ontbijtmand?

  • 4 pistolets, 2 sanwiches, 2 croissants, 2 chocoladekoeken
  • Schuimwijn, Koffie, melk, fruitsap, chocomelk, thee
  • boter
  • een POT nutella, charcuterie, confituurvlootjes, speculoospasta
  • suiker, peperkoek, speculaas, cornflakes, yoghurt, chocomousse, tablet chocolade, fruitsla, een krant naar keuze, een mand.

Ontbijt aan huis door Jimellys 1 (Custom)

Kies je ontbijtmand

Ontbijt aan huis door Jimellys 3 (Custom)

Nu hebben wij toevallig de King Size ontbijtmand, maar je kunt kiezen uit 4 ontbijtmanden. Meer info over de inhoud van elke ontbijtmand op de website van Jimellys.

  • Standaard ontbijtmand voor 2 personen
  • Gezond ontbijtmand voor 2 personen
  • King Size ontbijtmand voor 2 personen
  • Kids ontbijtmandje per kind

Over Jimellys

Jimellys is een samensmelting van eigenaars Jimmy en Kelly (hoe cute?!) die al 6 jaren met heel veel plezier mensen een prettige ochtend bezorgen met hun heerlijke ontbijtmanden. Een ontbijt aan huis wordt in de meeste gevallen cadeau gedaan ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum, geboorte, trouw, valentijn, moederdag, vaderdag, …

Al meer dan 6000 klanten hebben ondertussen genoten van hun ontbijtje. Ook bij bedrijfsontbijten zijn ze heel populair. ELKE dag kun je van een ontbijtmand van Jimellys genieten, van maandag t/m zondag tussen 7u en 13u. Jimellys levert in grote delen van Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant en is zelf gevestigd in Aalst. Alle leveringen voor groot Aalst zijn uiteraard gratis.

Krijg je ook al zin in een ontbijt verwennerij? Haast je dan naar hun website of hun Facebook!

 

Veel liefs xx
Kimsje

Comments

Leave a comment!

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *