cadeaubonnen Tadabon

Last-minute cadeautip: de TadaBon cadeaubon!

Als er iemand is die altijd last-minute een cadeautje moet vinden voor iemand, dan ben ik dat wel. Het is erg om toe te geven dat ik niet altijd de tijd neem om een cadeau voor iemand te kopen (sorry sorry sorry). Mensen die fulltime werken, hebben ook maar één dag in de week (de zaterdag) om winkels te doen. En als er iets is wat ik niet leuk vind, is om op zaterdag de stad in te gaan. Vroeger vond ik dat de max, maar met de drukke agenda’s die iedereen tegenwoordig heeft, wil ik zaterdags op m’n gemak zijn en niet te lang moet staan aanschuiven tussen al het volk.

Ook dit keer had ik een cadeautje nodig voor een jarige vriendin. Maar wat moet je kopen?! Ik vind het ontzettend moeilijk om leuke cadeautjes te vinden waar iemand iets aan heeft, vooral als je niet weet wat diegene nodig heeft of wilt hebben.

Cadeaubonnen uit Gent

Omdat ik toch iets origineels zocht, maar toch iets wat mensen de keuze geeft om er zelf iets leuks mee te doen, kocht ik een cadeaubon op Tadabon.be. Misschien heb je er al van gehoord? Het is een heel tof concept dat begonnen is in Gent. Handelaars kunnen zich gewoon aanmelden op de site en hun cadeaubonnen aanbieden. Voor de last-minute cadeauzoeker zoals ik, was dit dé oplossing. Ik vind het een fijn concept omdat het zo actief is in Gent. Mijn lovely stadje Gent. Het concept is heel simpel. Je kiest uit tientallen winkels/restaurants/hotspots/... en koopt een cadeaubon. Deze bon kun je laten opsturen naar die persoon, of je kunt het ook zelf afdrukken. Binnen 5 minuten heb jij een tof cadeau voor iemand. Perfect toch?

De Multi Cadeaubon Gent

Als je niet zeker bent welke winkels of restaurants diegene leuk vindt, kies je gewoon voor de Multi Cadeaubon Gent. Met deze bon kan de gelukkige zelf inruilen voor een winkel of restaurant naar keuze. Zo kocht ik een multi-cadeaubon voor een vriendin, zodat zij zelf op haar gemak op Tadabon.be kan kiezen waarvoor zij die bon wil gebruiken. De bon heb ik op vrijdagmiddag gekocht. Ik koos de multi-bon, vulde mijn naam in, haar naam, mijn creditcardnummer en check-out. Op het volgende schermpje klikte ik op ‘Cadeaubon afdrukken’, en het was klaar. Voor te printen heb ik wat dikker papier genomen, zodat het niet te flauw aanvoelde. Ik schreef nog een persoonlijk bericht en de bon kon overhandigd worden.

Inline image 1

Toffe handelaars uit Gent

Er komen steeds meer handelaars bij die ook meedoen aan Tadabon. Veel winkels hebben wel hun eigen cadeaubonnen, maar als je die winkel niet kent, of het ligt niet in het centrum op je winkelroute, is het natuurlijk jammer dat je die winkel nooit ontdekt. Ook restaurants hebben vaak geen cadeaubonnen. Dit zijn een aantal handelaars die mij heel tof lijken om een bon voor te krijgen:

  • Boekhandel Limerick: “Nederlandstalige literatuur in al haar vormen, de beste literatuur uit de rest van de wereld, nostalgische & hedendaagse kinderboeken, beschouwelijke werken binnen de filosofie, psychologie, wetenschap en een brok geschiedenis, actualiteit alsook poëzie!”
  • Neuf Mille“zalig achteroverleunen gecombineerd met op het puntje van de stoel zitten. Spanning en ontspanning, en hopen dat het nooit meer ochtend wordt, behalve misschien morgen”
  • Maurice & Mariette: “Maurice&Mariette is een winkel voor al wie houdt van (h)eerlijk wonen, puur, zuiver en natuurlijk. Stijlvol, hedendaags, no-nonsens en back-to-nature met van tijd tot tijd een vette knipoog.”
  • ZOOT Fashion Store and Shoe boutiqueKleurrijke, sympathieke shop met vrouwenmode om vrolijk van te worden. De eigenzinnige kledingstukken, schoenen en accessoires zijn stuk voor stuk speels, fris en modieus.

En zo zijn er nog véél meer toffe handelaars!

Voor meer info: www.Tadabon.be

Comments

Leave a comment!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *