BloemenHey lovelies

Jaja, ik leef nog (dat wordt mijn openingszin elke maand) en het gaat ontzettend goed met mij. Het is alweer een maand geleden sinds mijn laatste blog (wow!). Laat ik jullie even updaten over wat er allemaal gaande is. Misschien ook wel fijn voor mijn familie en vrienden in Nederland die ik niet zoveel zie en spreek. Here we go:

  • Nou, weet je nog dat deze kleine Kim helemaal van Den Helder naar Gent verhuisde? En met veel plezier dagelijks een dagboekblogje schreef op dit blog? (Sidenote: ben ik de enige die ‘dit’ blog raar vindt klinken? Maar blijkbaar lees ik dat overal en ga ik er maar van uit dat dat de juiste schrijfwijze is.) Het is ondertussen al 6,5 jaar geleden!!!
  • Afgelopen week waren ik en W. alweer drie jaar samen. Jeetje!! (NL) / Amaai!! (BE).
  • Sinds begin januari heb ik een vaste baan gekregen! WOW. Als je wist dat ik vorig jaar nog rondzwierf en wekelijks aan job hopping deed als student. Nu rijd ik elke dag richting Brugge en werk ik in de sector business consulting (omdat het cooler klinkt in het Engels).
  • Sinds een paar weken heb ik mijn eigen autootje waar ik tot nu toe met heel veel plezier mee rijd. Het is zo fijn om niet afhankelijk te hoeven zijn van het openbaar vervoer (Ik haat het echt. En ik overdrijf echt niet.)
  • Mijn soul mate iPhone 4S die ik zo’n 4 jaren heb gebruikt, heb ik eindelijk ingeruild voor een roze iPhone 6S. ROZE! Altijd al gedroomd van een roze iPhone. Nooit gedacht dat een roze iPhone ooit geproduceerd ging worden. Ik moet wel zeggen: mijn 4S heeft altijd goed voor mij gezorgd, en andersom ook. Geen zware krassen én het scherm is nog nooit kapot gegaan (zot hé).

Hmm… What else? Ohja, de win-actie. Zoals jullie weten: ik hou zoveel van bloemen. Als ik kan, koop ik elke zondag een verse bos bloemen op de bloemenmarkt in Gent. Elke zondagmorgen staat de Kouter vol met bloemenkraampjes waar je de mooiste bloemen en planten kunt kopen. Ik kan het iedereen aanraden. Een groot boeket kost je zo’n 10 tot 15 Euro. It’s worth it. Je huis kleurt mooi, ondanks de sombere donkere winterdagen. Je brengt lente in je huis, ook al is het ondertussen aan het vriezen buiten.

Mensen die mijn blog lezen en mijn Instagram (@kimsjebe) volgen, weten dat ik maar al te graag bloemen in huis heb. Zie bovenstaande foto’s genomen van mijn Insta.

Daarom wil ik in deze post aan één gelukkige een boeketje bloemen laten bezorgen door de mensen van Floor.be. Ter gelegenheid van complimentendag op 1 maart. 

Een prachtig initiatief van de fleurige mensen van Floor.be Waarom Floor zo leuk is? Floor wil gewoon dat we allemaal vaker bloemen en plantjes in huis nemen. Dat we dat leren appreciëren en er gewoonweg gelukkig van worden. Soms, in de zomer, geeft Fleur gewoon op straat gratis bloemen weg. Omdat zij het ook fijn vinden om mensen gelukkig te zien. En dat is ook hetgeen ik wil doen: jullie gelukkig maken. Helaas kan ik geen duizend boeketten sturen, maar als ik al één iemand gelukkig kan maken, dan ben ik ook gelukkig.

Wat moet je doen? Stuur gewoon een lief mailtje naar kimsje@kimsje.be met je naam en adresgegevens en wie weet kan jij deze week je huis opfleuren!

Thanks en see you soon!

x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *