Pulli comfy winter look - kopie

Fijne feestdagen allemaal! Het is weer die tijd van het jaar. Héél veel eten en drinken samen met je familie en vrienden. In mijn geval is kerst een bijzondere feestdag, want dat is het enige moment waarop ik bij een groot deel van mijn familie ben. En dat maakt een mensenleven toch een stuk fijner, wetend dat je familie er voor je staat, ondanks dat je hen niet veel ziet.  Helaas is de kerstvakantie voor mij geen echte vakantie, want de realiteit is ook: gaan werken én blokken voor de examens (jep, afstandsleren) in januari. Dat betekent dus ook dat ik niet elke dag gezellig op de kerstmarkt kan dwarrelen in winter wonderland. Maar ondertussen wel goed ingepakt thuis zit te blokken (en stiekem ook wel op m’n gemak zijn in mijn comfy winter kit).

Wat is mijn Comfy Winter Kit? Sinds kort heb ik een nieuw merk mogen ontdekken: Pulli, ook wel bekend van hun mooie webshop Pulli Online. Zoals de naam het al een beetje zegt: je vindt daar prachtige gebreide truien. Hun nieuwe label is Mali en doelt op modebewuste vrouwen die ook van gezelligheid en cocoonen houden (ikke!). Met hun populaire loshangende cardigan of pull zit jij gegarandeerd goed deze winter.

Pulli comfy winter look 1 - kopie

Je kan kiezen uit 2 verschillende modellen: de los gebreide pull ‘Mademoiselle’ en de gilet ‘Gabriëlla’. Ik koos meteen voor de Mademoiselle in de kleur Black Silver, want ik had nog geen zwarte truien in mijn kast liggen. Het Italiaanse merk Pulli koos bewust niet voor 100% wol, omdat niet iedereen wol goed kan verdragen. Deze pulls zijn een mix van Mohair en van Polyamide, wat deze truien ongelofelijk zacht maken, en dus perfect voor in te cocoonen. Oversized truien zijn bovendien een must-have voor elke winter.

De mademoiselle is one-size-fits-all. Voor mij nét iets te groot, maar hé, ik ben ook gemiddeld 10 cm kleiner dan de gemiddelde westerse vrouw. Dus dat was geen enkel probleem voor mij. Mademoiselle heeft haar doel wel bereikt: deel uitmaken van mijn comfy winter kit waarin ik kan cocoonen.

Twijfel je zelf over de grootte van de one-size truien of cardigans? Spring dan gewoon eens binnen bij de Pulli winkel in de Koestraat 1 in Gent!

Happy 2016!

Comments

Leave a comment!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *