Hey lovelies

Hopelijk hebben jullie een leuk weekend gehad? Hé, het weekend is gelukkig nog niet voorbij! Het is zondag én het is (hier in Gent) nog prachtig weer. Een beetje fris, maar nog geen tijd om mutsen en handschoenen boven te halen.

Dit was mijn comfy weekend outfit met mijn nieuwe zwarte Nike sneakers van JDSports. LOVE LOVE them! Op reis kwamen ze heel goed van pas, want een hele week mooie dorpjes en steden bezoeken in Toscane was heel vermoeiend voor mijn voeten.

Geniet nog van jullie zondag!

Blousje: PRIMARK / Jeans: ZARA / Schoenen: NIKE / Horloge: MASSIMO DUTTI / Tasje: weet ik niet meer / Armbandjes: FOSSIL 

Outfit Kimsje 7112015 Nikes 3 (Custom) Outfit Kimsje 7112015 Nikes 4 (Custom) Outfit Kimsje 7112015 Nikes 5 (Custom) Outfit Kimsje 7112015 Nikes (Custom) Outfit Kimsje 7112015 Nikes 1 (Custom) Outfit Kimsje 7112015 Nikes 2 (Custom)

Comments

Leave a comment!

0

One comment

Fijne outfit!

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *