Nog maar een maandje en het is kerst! Het heeft even geduurd voordat de winter echt in het land was, maar sinds vandaag durf ik te zeggen dat het écht winters is buiten. Soms en dan een laagje sneeuw, maar de wollen sjaaltjes hangen al rond mijn hals. Ook onze kerstboom staat al sinds gisteren gezellig te schitteren in ons huisje. Alleen… er ligt nog niets onder de kerstboom. En daarom ging ik op zoek naar de leukste cadeautjes voor hém.

1. KERSTPULLOVERS / C&A  – Gezellig warm je vriendje knuffelen als hij deze schattige trui aan heeft. De linker is heel duidelijk bedoeld voor kerstmis, maar de rechtse vind ik gewoon heel leuk voor de koude winterse dagen. 

kerst pullovers mannen C and A

2. WHISKEY WEDGE GLAS / CORCICLE – Voor de whiskey drinkende vriendjes (like mine). Dit glas wordt geleverd met een speciaal rubberen deksel dat je over je glas moet leggen. Daarna vul je je glas met water en vries je het in. Het ijs zal driehoekig zijn. Whiskey erin en genieten maar. Er wordt beweerd dat het ijs op deze manier minder snel smelt, waardoor je langer van je pure whiskey smaak kunt genieten. Ik denk dat het vriendje hier wel van kan genieten. 

product-ww-hero-2

3. BAARD VERZORGINGSPAKKET / Voor de vele mannen die tegenwoordig een volgroeide baard hebben: verwaarloos je baard niet! Hé, een baard is bij sommige mannen best wel sexy, maar niet als het er niet propertjes uitziet. Voelt het te unmanly om verzorgingsproducten te gebruiken? Worry no more. Met deze verzorgingskit voor baarden, ziet jouw baard er in no-time weer helemaal sexy uit. Er zit een shampoo, een olie en een wax in. Wax is perfect om de puntjes van je snor mooi omhoog te houden.  

beard

Weet jij al wat je voor je vriendje of voor je papa of opa gaat kopen? Ik ben alvast inspiratie aan het opdoen. De kerstboom zal gauw gevuld zijn met cadeautjes!

Comments

Leave a comment!

0

3 comments

Die rechtertrui is mooi :D

[Reply]

Wat een leuke ideetjes :)

Ik ben fan van je blog!

Liefs
x Isabelle | Outfit Van De Dag

[Reply]

Haha dat baardverzorgingspakket is LEUK! Jammer dat mijn vriend geen baard heeft, anders…

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *