Sponsored by The 7th Chamber

Na meer dan 7 jaar katten gehad te hebben, heb ik wel mijn boekje vol met verhalen over mijn katjes. Op dit moment leven er twee kleine ondeugende katjes in mijn huis. Broer en zus: Proxy & Pekkie welteverstaan. Begrijp mij niet verkeerd: het zijn de allerliefste en schattigste katjes ooit. Maar zoals elke kat-eigenaar ook wel weet, deze schattige pluizige bolletjes zijn niet altijd zo braaf. Een kat hebben heeft zo zijn voor- en nadelen. Maar in mijn ogen vooral voordelen. Want ik ben een kattenmens. En ik hou ontzettend veel van mijn twee kleine frommeltjes.

Pekkie en Proxy (Custom)

Wat is er dan zo ondeugend, vraag je je af? 

We beginnen bij het begin van de dag. Mijn wekker gaat elke dag af op hetzelfde uur. En dan snooze ik nog zo’n 15 minuten. Dit hebben de katjes ondertussen wel door. Dus vanaf dat de wekker gaat (en soms een uur voordat de wekker gaat), zitten beide katjes al klaar om ondeugend te zijn. Here we go:

  • Pekkie (zwart met wit katje) springt graag op het nachtkastje en krabt aan de muur. Maar de muur is redelijk hard, waardoor het geluid lijkt op het geluid van vingernagels over een krijtbord. Geloof me maar dat ze niet krabt om haar nagels te verzorgen. Dat stout katje weet donders goed dat het vervelend is, en daardoor reactie krijgt van de mensen. En ook dat ze dat overdag nooit doet. Well, good morning!
  • Pekkie vindt het ook heel leuk om ‘s morgens in je smartphone te bijten. Want dat is zéér lekker! Zo staan er enkele tandjes in de screen protector en in het hoesje. Oh boy.
  • Proxy daarentegen, bijt graag in mijn oplaadkabel. Maar enkel ‘s morgens! Dat die kabel daar de hele dag ligt als we niet thuis zijn, dat maakt hem niets uit. De regel is: als de mensen ‘s morgens nog slapen: in kabel bijten.
  • Als ik na wat ergernis de kabel onder mijn kussen heb gestoken, begint hij in mijn bril te bijten die op het nachtkastje ligt. Mijn bril steek ik ook onder mijn kussen. Als er niets meer is om in te bijten, bijt hij in mijn handpalm. Maar zo héél zachtjes. Zo zachtjes dat je hem alleen maar wil knuffelen omdat hij zo schattig is. En dan begint hij heel luid te spinnen. Ik smelt. Hoe kan ik ooit boos zijn op deze katjes?

Kattenvideo’s sinds het begin van het internet

Hoe komt het eigenlijk dat bijna alle katten de mensen op het niet-zo-perfecte moment weten wakker te maken? CATS, WHY?! Dit soort katten-deugnieterij is al vanaf dag één van het bestaan van het internet niet onopgemerkt gebleven. Katten nemen het internet over. Weet je hoe crazy het is dat kattenvideo’s miljoenen views hebben?!

Purina FELIX®, die kattenvoeding met dat zwart-wit FELIX-katje erop. Iedereen kent dat katje wel toch? Felix is eigenlijk net zo stout als alle andere katjes. Vanaf nu is Felix dé ster in de hilarische kattenvideo’s van Purina. Hieronder vind je alvast het filmpje waarin Felix zijn baasjes wakker maakt. HOE STOUT?!

Wil je dit slim katje Felix in actie zien? Bekijk het YouTube-kanaal van Purina Felix en vul je avond met hele grappige kattenvideo’s.

Vertel. Wat voor stoute dingen doet jouw kat? 

Comments

Leave a comment!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.