smartphonehoesjes 3

Een jaar lang liep ik met een naakte iPhone. Geen screen protector, geen back case, gewoon helemaal geen hoesjes. Als je weet dat mijn iPhone 4S als bijna vier jaar oud is, en het glas nog intact is na honderd keer laten vallen, dan mag ik van heel veel geluk spreken. (Bij deze klop ik nog even af.) Mijn iPhone vliegt regelmatig door het huis. Ik wil hem in mijn badjas steken, maar hij valt ernaast. Ik gooi hem op bed, maar hij weerkaatst tegen de bakstenen muur. Ik sta recht, en hij valt met scherm op de grond. Ik stap uit de auto, en hij valt uit mijn handtas met zijn hoek op de stenen vloer. Zo zijn er nog veel meer momenten geweest waarop ik even mijn hart moest vasthouden. Het is niet dat ik niet voor mijn iPhone wilde zorgen, maar ik vond gewoon geen goed telefoonhoesje. Ik wilde een roze hoesje. Geen fuchsia, maar een mooie kleur roze. En nu heb ik er een gevonden! Een flipcase, want dat vind ik wel mooi, en handig. Want er passen ook twee bankkaarten in.

Smartphonehoesjes 1Smartphonehoesjes 2

 BLOGGER ESSENTIALS

Op vlak van iPhones ben ik een achterblijvertje. Een iPhone 4S? Dat is zo 2011. Zoals elke iPhone eigenaar wel weet, een oude iPhone is niet meer zo snel. Mijn batterij heeft heel veel kuren, dat ik altijd in de problemen terechtkom omdat mijn batterij wééral op is. Ik laad hem soms 3x per dag op. Soms valt hij uit aan 40% batterij. Geloof me: ik heb al alle ‘iPhone battery life hacks‘ geprobeerd hoor. Over de problemen gesproken: ik moet ergens zijn, navigatie staat aan, iPhone valt uit, ik rij 10 minuten dwaas rond voordat mijn iPhone weer aangaat met oplader. Heel vervelend op dat moment. Maar daarom heb ik nu (eindelijk) een extra batterij. Een aantal jaren had ik een hoesje met extra batterij, maar dat zag er een beetje lomp uit. Deze oplader is heel handig, want ik laad hem ‘s avonds op samen met mijn iPhone. De volgende dag, als ik een hele dag op stap ben, kan ik mijn iPhone een volledige oplaadbeurt geven met mijn extra batterij van FujiPower. Elke blogger (met een oude iPhone) zou beter een extra powerbank bij hebben, vooral omdat wij bloggers graag foto’s nemen van ALLES als we onderweg zijn.

Zowel het hoesje als de powerbank komen van Smartphonehoesjes.nl.

Comments

Leave a comment!

0

One comment

Dan heb je inderdaad een enorm taaie telefoon. Ik ken alleen maar ernstig gebroken exemplaren die al die valpartijen niet meer na konden vertellen..

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.