Rainy days

“Please believe in what you do
Don’t let them change you
Don’t let them touch your soul
Because you’re beautiful
But they won’t let you know”

Met deze woorden start het prachtige nummer ‘Strange days‘ van An Pierlé uit Gent. Dit nummer staat al een tijdje op repeat bij mij. Vooral op zulke sombere energieloze dagen zoals de afgelopen dagen. Het gaat goed met mij hoor, maar zoals in elk mensenleven: iedereen heeft mindere periodes. En met hele dagen regen en kou erbovenop, durft een mens wel eens twijfelen aan zichzelf. In mijn geval: een nieuw hoofdstuk, een nieuw avontuur? Vragen zoals: ben ik wel goed genoeg? Kan ik het wel aan? Wat als het niet lukt? Wat zullen anderen zeggen over mij? Je begrijpt het onderwerp van mijn eindeloze hersenspinsels wel. En daarom staat dit nummer op repeat. Door muziek heb ik het gevoel dat een goede vriend(in) mij moed inspreekt, klinkt dat gek? Misschien wel. Het zijn dan ook vreemde dagen.

“Strange days
Why let them lead the way
They choose the games you play
They got stuck inside the haze
Just don’t let them think they’ll save the day”

Comments

Leave a comment!

0

One comment

❤️❤️

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.