Als je fan bent van sneakers, dan heb je vast al van JDSports gehoord. Een aantal maanden geleden is de eerste JDSports geopend in België: op de Meir in Antwerpen! Wat een prachtlocatie. En ik mocht mee feesten op de persopening. Ondertussen is er ook een winkel geopend in Luik. Next one in Gent? I hope so! Heb je nog nooit van JDSports gehoord? Shame on you! (Just Kiddin’ Lees gewoon verder.)

JD Sports Meir Antwerp

JDSports, de naam zegt het al: het is een (awesome) winkel waar je sportschoenen en sportkledij kan kopen. JD is de afkorting van de voornamen van de oprichters: John Wardle & David Makin. In 1981 openden ze hun eerste winkel in Bury, UK. Ondertussen zijn er honderden JD’s in het Verenigd Koninkrijk en in Europa. Er is een zéér ruime keus aan sneakers en trainers. Wat JDSports uniek maakt, is dat de bekende merken zoals Nike en Adidas Originals speciale limited editions maken die exclusief bij JDSports te verkrijgen zijn. Hoe herken je een exclusieve schoen? Aan de schoen hangt een goud-zwarte sleutelhanger met het logo JDSports erop.

nieuwe zaak op de Meir te AntwerpenTe gekke openingsavond met deze twee dansers.
nieuwe zaak op de Meir te AntwerpenOMG. Sneakers heaven!
nieuwe zaak op de Meir te AntwerpenLinks: met Youtuber Kevser / Rechts: Louis, medewerker JDSports & danser

Naast sneakers vind je bij JDSports ook sportkledij. Niet de saaie trainingsbroeken, maar fashionable sportkledij. Je sportlegging hoeft niet altijd zwart te zijn, maar bijvoorbeeld met witte polka dots (zoals deze van Nike). Maar ook bij hardloopschoenen voor dames heb je al keuze uit meer dan 75 verschillende schoenen. Fashion trends bestaat ook in de sportmode, en dat is waar JDSports het verschil maakt. Kortom: een hippe sportwinkel met exclusieve sport fashion items en zóveel sneakers. Ze heten niet voor niets de King of Trainers.

Natuurlijk ben ik ook in het bezit van een paar AWESOME Nikes van JDSports. Maar dat is voor een volgende keer in een outfit post ;)

Cya soon! x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *