Dus, het is officieel herfst (yay, bijna kerst!). Ik zal het elk jaar herhalen: berg je zomerkleren op en maak je klaar om je outfits te layeren. Het is weer tijd voor de warme truien, winterjassen en sjaals. En niet te vergeten: je dagelijkse portie café latte. Hier zijn enkele prachtige inspiratiebeelden voor deze herfst en winter. Laat je inspireren!

Ebba Zingmark in s.Oliver PREMIUM during FW London (8) (Custom)

Ebba paradeerde door de Londense straten tijdens Londen Fashion Week in een volledige grijze s.Oliver outfit. Haar grijze ton sur ton combinatie straalt tijdloze klasse uit.

S-oliver

HERO FASHION BLOGGERS FOR S.OLIVER FASHION WEEK

De Fashion weeks zijn voorbij en deze prachtige hero fashion bloggers van S.Oliver waren erbij. Bloggers Ebba Zingmark, Nina Suess, en Lena Lademann  trokken naar New York, Londen, Milaan en Parijs in hun favoriete s.Oliver outfits. We halen niet alleen onze inspiratie uit wat er op de catwalk verschijnt, maar ook wat de street looks zijn van de aanwezige fashionista’s. Lena Lademann (links) van Blogger Bazaar in de ultieme Parisian coolness look met een geruite top, grijze stoere jacket van s.Oliver gecombineerd met sportieve tomboy items maken deze outfit helemaal fashion week proof. Nina Suess (rechts) schitterde op de Rue De Messine in Parijs met haar s.Oliver Denim Outfit. Een donkere jeansbroek met een fringed cardigan en een biker jacket. Met mixen van allerlei materialen en stijlen zorgden voor een interessante look.

 

Comma-FW2015-Collection Comma-FW2015-Collection-inspiration

CAMEL FEVER & CASUAL IDENTITY

Comma pakt dit najaar uit met de trendkleur camel. Combineer de basiskleuren zwart en zacht wit met de kleur camel. Bij de herfst/winter collectie 2015 van Comma zien we veel zachte kleuren. Samen met de folky patronen, fluffy materialen gecombineerd met de klassieke vrouwelijke design details, is dit dé outfit om deze winter modern en stijlvol door te komen. Deze look is draagbaar zowel op kantoor als in de vrije tijd.

Esprit-black-gold-FW2015-collection

ESPRIT BLACK & GOLD

Ook de stoere vrouwen houden van diamanten en kristallen wanneer ze deze winter rocken in hun zwarte lederen jas. De sieradencollectie Black & Gold van Esprit voor herfst en winter 2015 is dan de perfecte match. We hebben al een tijdje door dat goud niet meer oubollig is, maar juist dé trend is van 2015. De zwarte steentjes noemen we ook wel de zwarte spinel. Dit wordt ook wel de steen der onsterfelijkheid genoemd. Het is schitterend én mysterieus tegelijk. In het armbandje zijn de steentjes gecombineerd met gouden steentjes, wat deze armband helemaal af maakt. Deze Black & Gold collectie is de ideale basis voor een serie moderne en glamoureuze accessoires voor deze winter. Rock it girl! Meer collecties van Esprit vind je hier.

Comments

Leave a comment!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *