IMG_7619Hallooooo

No worries, ik leef nog hoor! Leest er nog iemand mijn blog eigenlijk? Ik durf nooit te kijken naar analytics als ik lang niet meer heb geblogd. Eigen schuld hoor Kim! Anyway, maakt niet uit! Als je mij volgt op Instagram (@kimsjebe) dan heb je vast wel gemerkt dat ik niet stil heb gezeten. Of ja, tijdens mijn examens heb ik wel letterlijk stilgezeten, op mijn stoel. Om uren te studeren. Mijn rug en nek deden wel pijn van te zitten. Maar dat even terzijde. Ik heb na mijn examens de hele tijd in de zetel gezeten (zoals op de foto hierboven). Kussentje en dekentje erbij en eindeloos Netflixen. Niet de héle dag natuurlijk, want overdags zit ik op mijn werk. Ja ja, ik ben zo blij dat ik een leuk baantje heb gevonden. De extra centjes zijn natuurlijk ook wel handig. Niet voor mijn shopverslaving, maar voor al die gelegenheidskosten (is dat een echt woord?). Hiermee bedoel ik moederdag, vaderdag, verjaardagen, barbecues, etentjes met vrienden,… Oh god, laten we niet verder praten over kosten, want ik wil er niet aan denken!

Waar ik wél aan wil denken? Mijn verjaardag a.s. zaterdag 27 juni! Hoe oud denk je dat ik word? Laat maar achter in de comments. Nee, ik ga niet beledigd zijn als je er véééérrrrr naast zit. En niet stiekem ergens opzoeken!

Ik kan nog veel meer alinea’s volschrijven, maar ik ga het beperken tot enkele puntjes. Here we go.

LEUK:
– Mijn verjaardag dit weekend.
– Cheese cake bakken voor mijn lieve collega’s.
– Uit eten gaan met vrienden.
– Barbecues.
– Onze platenspeler van 40 jaar oud WERKT! Hij heeft een jaar staan verstoffen, want we hadden geen naald, versterker en boxen. Laat dat nu de drie dingen zijn die essentieel zijn voor muziek te draaien.
– Een koekenpan vinden op de rommelmarkt voor €15 terwijl die normaal meer dan 10x zo duur is.
– Platen van Fleetwood Mac en Dire Straits kopen op de rommelmarkt.
– Mijn werk. En mijn collega’s. Wist je dat mijn collega ook Kim heet? Het is redelijk verwarrend als er KIM! wordt geroepen. Daarom word ik nu Kimsje genoemd. Het is eigenlijk wel gek hoeveel vrienden mij in het echt Kimsje noemen. Ik vind het best hoor.

NIET LEUK:
– Ook al werk ik maar in een deelgemeente van Gent, ik ben ‘s ochtends 25 minuten onderweg en ‘s avonds 40 minuten naar huis. Met de auto. Centrum Gent overal afgesloten. Aanschuiven. Hopen dat niemand tegen mij aan rijdt. Of ik tegen iemand.
– Mensen die honderd meter van te voren 3 km/h rijden als het licht op rood staat. Is dat zo erg eigenlijk? I don’t know. Ik vind het irritant.
– … ik moet moeite doen om dingen te bedenken die NIET leuk zijn. Nou, goed teken toch? Mijn enige ergernis is blijkbaar het verkeer. Als het dat maar is, toch?

VANDAAG:
– Een dagje vrij!
– Wachten op een pakketje. “Chauffeur is onderweg.” Goed, maar ik heb het pakketje MORGEN nodig. Dus als ik nu de deur uitga, en de postbode komt, en ik ben niet thuis, dan moet ik het morgen halen. Maar morgen is het niet mijn dagje vrij.
– Persevenement in de Ghelamco Arena in Gent. Meer later op de blog.
– Taartjes bakken.

Zo, dat was even een korte update van de laatste tijd. Ik vlieg er weer in hoor! Geniet nog van de komende dagen, want het wordt prachtig weer!

Veeeeeel liefs x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

6 comments

Leuke update! Ik denk dat je 25 wordt.

[Reply]

Yay, leuk om een update te horen! Wat goed dat je je zo goed voelt op je werk. Ik ben dit weekend ook jarig trouwens. Birthday buddiessss, woooo ;-)

[Reply]

Ik gok 26 jaar…. En ja we lezen hier nog !

[Reply]

Ik gok dat je 22 wordt.

[Reply]

Een dikke proficiat met je verjaardag.

[Reply]

Ik denk dat je 16 bent geworden??? Tog??

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.