Naamloos

Hi allemaal! Het is alweer een tijd geleden dat ik nog een update heb geschreven over mijn leven. Niet dat er zoveel is gebeurd, maar soms mis ik wel om gewoon over mijn dag(en) te vertellen op mijn blog. Dat is ook de reden dat ik al zes jaar blog op kimsje.be. Het is namelijk ontzettend moeilijk om telkens over iets nieuws te schrijven. Over mezelf schrijven is dus het makkelijkste dat er bestaat! So… what’s up?

  • Mijn garderobe is de afgelopen maand een béétje uitgebreid. Als in 2 nieuwe kledingstuks. Niet zoveel als ik hoopte, maar hé, er zijn helaas nog andere prioriteiten waar mijn studentenbudget aan besteed wordt. Zeg maar elektriciteit en gas. Waarom moet dat ZO DUUR zijn?! Vorige maand was het een beetje druk en waren we voor het eerst ooit de factuur vergeten te betalen. Echt VERGETEN. Hoe is dat zelfs mogelijk? Dat betekende dus dat we deze week twee maanden elektriciteit en gas moesten betalen. Au…
  • Over studentenbudget gesproken. Ik heb sinds kort een nieuw part-time baantje. En het is ongelofelijk leuk. Het leukste baantje dat ik ooit heb gehad denk ik. Voordat ik verderga over wat het precies is, wil ik eerst even zeggen dat ik hiervoor als student een heleboel stomme baantjes heb gehad. O.a. aanvullen in de supermarkt, de hele dag kleren opvouwen in een grote kledingwinkel, oneindig veel papierwerk op alfabetische volgorde leggen en nietje erin stampen,… Nuja, zo erg is het ook alweer niet. Elke student heeft wel zulke baantjes gehad. Want waar wil je in hemelsnaam solliciteren zonder diploma? En zélfs met een diploma is het moeilijk om een baan te vinden tegenwoordig (ik ken er genoeg, helaas).
    Maar kijk, mijn nieuwe baan ligt in de lijn met wat ik leuk vind: foto’s maken, photoshop, creatief zijn, video’s maken, online teksten schrijven, marketing en sociale media. Én het is iets in de mode! Allemaal dingen die ik al in mijn vrije tijd deed, doe ik nu als werk. Het is ongelofelijk dat de tijd zo snel voorbij gaat op zo’n dag. Soms heb ik niet eens het gevoel dat ik echt aan het werken ben, maar dat ik mijn hobby aan het doen ben. En dan besef ik dat ik daar gewoon voor betaald word. Lucky me :-)!
  • Zoals jullie wel hebben gemerkt: de zon is de afgelopen weken flink aanwezig geweest. Helaas minder dan ik had gedacht, maar er waren echt al héle warme dagen geweest. Zo proberen wij dagelijks een wandeling te maken ‘s avonds. Niets leukers dan in de late avond als de zon net onder is een wandeling te maken door de stad. Het is ongelofelijk hoeveel mensen er terrasjes aan het doen zijn en gezellig zitten te doen met een biertje. Ook al is het door de weeks. Zulke momenten doen een stad leven. En daarom woon ik graag in het centrum. Als we geluk hebben is er nog een ijssalon open en eten we al wandelend ons ijsje op. Écht genieten hoor!
  • Over de zon gesproken: wij wonen onder het dak met aan elke kant grote ramen. De zon schijnt daar maar al te graag door. Als het dus heel warm is, is het hier binnen ook heel warm. We waren al lang op zoek naar rolgordijnen voor sommige delen. Vooral bij de slaapkamer en in de badkamer. Zoals ik al vertelde in deze blogpost: we hebben inkijk! In je blootje uit de douche stappen zou ik NIET doen. En omkleden in de dressing zou ik ook niet meer doen. We hebben al bij Ikea gekeken, maar de maten zijn niet juist. Misschien moeten we bij VELUX zelf even kijken. Of misschien eerst even wat sparen, want rolgordijnen zijn niet bepaald goedkoop. En vooral niet als je er zeven moet kopen. Oh, nog een reden waarom ik rolgordijnen aan de slaapkamer wil is dat ik niet vóór mijn wekker wakker word. Niets erger dan ongewild wakker worden terwijl je nog een half uur hebt om te maffen.
  • En als laatst: examens komen er weer aan! Boooohh… Wish me luck :)

Fijn weekend allemaal! En een hele fijne moederdag toegewenst!

Liefs x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

15 comments

yay een update *hartje*

[Reply]

Kimsje

Een heleboel *hartjes* back Ash! <3

[Reply]

Oooh da’s inderdaad een leuke part-time job die je nu hebt! “t Kan VEEL erger haha.

[Reply]

Kimsje

Hihi ik kan absoluut niet klagen hoor! ;)

[Reply]

Succes met je nieuwe baan, klinkt in ieder geval al super tof!

[Reply]

Kimsje

Thank you Pretty! ^_^ Het is een ongelofelijk leuk baantje!

[Reply]

Proficiat met je nieuwe baan! Ik ken de struggles. De winkel waar ik lang werkte heeft geen jobstudent meer nodig dus nu zoek ik iets nieuws. Hopelijk kruist er snel wat mijn pad, want ik studeer af en wilde nog graag een laatste zomerbaantje ^_^ xo

[Reply]

Kimsje

Dankjewel Nikki! Een LEUKE studentenjob vinden is jammer genoeg niet zo makkelijk :( Ik kreeg altijd aanbiedingen voor in de fabriek aardappels te gaan sorteren… :’) Thanks but no thanks! hihi. Ik hoop dat je iets leuk vindt voor de zomer! Succes! x

[Reply]

je woont in Gent he, in de san Salvator straat kan je aan redelijke prijs mooie rolgordijnen laten maken. Een Turkse winkel (Vanalles, verf, gordijnen,…) hebben wij ook gedaan in ons huis. Heel tevreden en goede kwaliteit – prijs. En super vriendelijk! Succes!

[Reply]

Kimsje

Ohhh super bedankt voor de tip Talisa! Ik zal zeker eens een kijkje nemen in de Turkse winkel. Ik weet dat er een paar van zulke winkels zijn, maar dacht er niet meteen aan. Thanks! ;)

[Reply]

Toffe update! Leuke outfit ook, en fijn om een job te kunnen doen die niet aanvoelt als echt werken, maar iets is wat je leuk vind! Succes alvast met de examens! x

[Reply]

Kimsje

Thanks Petra! ^_^ Ik denk dat het een topic is waar iedereen veel over nadenkt: iets vinden dat je leuk vindt als werk, iets dat je bijna elke dag zou kunnen doen. Ik hoop dat ik dit na mijn studie kan doortrekken =)!

[Reply]

Oh zo fijn, zo’n nieuw bijbaantje… en ook nog iets wat helemaal niet als werken voelt! En hoe fijn is het, extra geld om je garderobe weer aan te vullen! ;)

[Reply]

Kimsje

Het is ongelofelijk leuk! Hihi ^_^ En mijn garderobe zal er inderdaad héél blij om zijn :D

[Reply]

Wat fijn dat je werk hebt gevonden dat goed bij je past!

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.