BEFOREAnastasia beverly hills wenkbrauwen 4

Hoi ik ben Kim en ik heb bijna geen wenkbrauwen. Wat nou één van de belangrijkste kenmerken op je gezicht is zijn wel je wenkbrauwen. Je kunt ze namelijk shapen in alle vormen en maten door gebruik te maken van wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder. De wenkbrauwen geven je meteen een andere blik, een ander ‘persoonlijkheid’ voor de buitenwereld. Sinds ik mij bewust ben van mijn geen-wenkbrauwen, greep ik dan ook naar de beschikbare hulpmiddelen. Onlangs heb ik een aantal producten van Anastasia Beverly Hills (lees meer hier) ontdekt en ik moet toegeven… not bad. Wel beetje duur, maar dat moet je ervoor over hebben.

Anastasia beverly hills wenkbrauwen 3

In deze wenkbrauwtransformatie heb ik gebruik gemaakt van de Brow Duality Camille Sand, de transparante Brow Gel en de wenkbrauwsjablonen. Ik heb ze allemaal geprobeerd en vond dat de ‘Petite Arch’ het beste bij mij past (in tegenstelling tot wat ik in mijn vorige blogpost schreef over de High Arch). Dit sjabloon leg je over je wenkbrauwen heen en dan kleur je ze gewoon in met jouw wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder.

AFTER

Anastasia beverly hills wenkbrauwen 2

Nadat je ze hebt ingekleurd (easy peasy) moet je nog even dat streepje op je wenkbrauw invullen. Dat kan bijna niet mislukken toch?

Anastasia beverly hills wenkbrauwen 1

Klaar! Hier zie je (als je heel goed kijkt) dat ik de transparante wenkbrauwgel heb gebruikt. Nu heb ik niet zoveel wenkbrauwen, maar soms kunnen ze wel wild zijn. Perfect om ze op hun plaats te houden dus! (En mijn oprechte excuses voor de wallen.) Ik heb ook wat highlighter gebruikt, maar heel subtiel. Ik geloof dat je het niet goed ziet op de foto’s, maar je ziet wel dat alles er wat frisser uitziet, toch?

Anastasia p

Zo zie ik eruit met wenkbrauwen. Redelijk normaal toch? Zonder wenkbrauwen voel ik mij niet mijzelf en voelt mijn gezicht een beetje ‘naakt’. Of ik nou boos, bezorgd of vrolijk kijk, aan mijn wenkbrauwen ging je het niet merken. En nu wel. En daarom moet ik elke dag een beetje mijn wenkbrauwen bijtekenen. Al is dat niet elke dag zo uitgebreid met cream gel, highlighter en wenkbrauwgel hoor. Soms is dat gewoon even een tintje donkerder poederen zodat ze iets voller lijken.

Ben ik de enige met een no-wenkbrauw situatie? :-|

Liefs x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

3 comments

Your brows really perfect! A job well done I say :-)

[Reply]

Wow zo'n verschil! Heel mooi en natuurlijk resultaat. Een vriendin van me heeft hetzelfde probleem. Ze heeft ze laten bij tatoëren. Is echt super mooi gedaan en helemaal niet te zien! Misschien ook een optie?

[Reply]

Dit is heel erg mooi gedaan. Ik twijfel al eventjes om het aan aan te schaffen want mijn wenkbrauwen gaan van vol naar redelijk leeg :p

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.