Weet je nog dat ik zei dat ik het liefst helemaal in het roze gekleed zou zijn? Dat was niet gelogen hoor! Ach, hate it or love it, toch? Ik vind roze gewoon een hele mooie kleur en heb dus zo de neiging om veel roze te kopen. Gelukkig had ik mijn roze schoenen niet aan op deze outfit, maar het had niet veel gescheeld hoor. En zo huppelde ik in deze roze outfit door de stad met een ijsje in mijn hand. I LOVE SPRING!

PS. Dat goud op mijn kraag heb ik er zelf aan genaaid. Ik had nog een blousje liggen dat te klein was en vond het zonde om het gewoon weg te gooien. Het is zo simpel om je kledingstukken te pimpen met oude prulletjes!

Zonnebril – H&M
Jasje – ONLY
Horloge – DANIEL WELLINGTON
Schoenen – ZARA
Broek – H&M
Tasje – TOPSHOP

Roze lente outfit kimsje blog 9
Roze lente outfit kimsje blog 2 Roze lente outfit kimsje blog 4 Roze lente outfit kimsje blog 5 Roze lente outfit kimsje blog Roze lente outfit kimsje blog 6
Roze lente outfit kimsje blog 7

Photo’s by W.

Liefs en tot snel weer x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

8 comments

Wat een leuk jasje!!

[Reply]

Oh heerlijk die broek!

[Reply]

Leuke outfit! Die bloemenprint is echt tof.

[Reply]

love this look
so perfect for spring

love
Karlien

[Reply]

Kimsje

Thanks Karlien! ^_^ It’s the ultimate spring outfit in my wardrobe ;)

[Reply]

Wat een leuke outfit! Vooral de bloemenbroek is mooi :D

[Reply]

Kimsje

Dankje Hester Anne! Die bloemetjesbroek is van H&M die ik heb gevonden op de rommelmarkt :D Score! hihi

[Reply]

Heerlijke outfit!

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *