Moccasins staan al máánden op mijn verlanglijstje, maar het kwam er niet van om ze effectief te gaan kopen. Ik zag deze afgelopen december op de webshop van ZARA, maar ze waren telkens uitverkocht in mijn maat. Ze stonden eigenlijk op mijn wishlist voor kerst. Mocassins passen overal bij. De witte zool maakt het een heel klein beetje sportief, wat perfect is voor elke dag. Deze donkerblauwe moccasins heb ik uiteindelijk gewoon in de winkel gekocht toen ik voor de zoveelste keer de ZARA binnenstapte om te kijken of ze überhaupt iets in mijn maat hadden. And I was lucky! Ik moet wel toegeven dat ze verschrikkelijk veel pijn deden aan mijn voeten. Dat hoort misschien wel bij nieuwe schoenen, maar mijn voeten… auwtsch! Nu lopen ze wel heel lekker. Ik heb ze namelijk een beetje verhit met mijn haardroger en heb er een halve dag thuis met sportsokken in gelopen om ze wat te rekken. Daarnaast plak ik in bijna al mijn schoenen van die rubberen plakkers op de pijnlijke en scherpe plekken. Nu zijn dit ook niet de beste en meest kwalitatieve schoenen, maar hé, ze zijn mooi. En ik ga er natuurlijk geen marathon mee lopen.

Wat do you think?

IMG_6606 IMG_6610 IMG_6613 ZARA Mocassins IMG_6592 IMG_6598

 

Liefs x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

7 comments

Love it!! Ik ben gek op moccasins!

[Reply]

Niet mijn persoonlijke stijl maar bij jou passen ze volgens mij echt super.

[Reply]

Mooie schoentjes :)

[Reply]

Wow! Echt heel leuk :D

[Reply]

ik ben heel benieuwd naar een lookje ermee kim!!

[Reply]

wooow zalig!
love them

liefs
Karlien

[Reply]

Ze zijn leuk! Maar natuurlijk wel erg jammer dat ze niet zo comfortabel zijn. ;-)

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.