Nog iets dat in de HEMA Persdag Goodiebag zat waren deze veel te schattige kweekpotjes! Ze wordt per drie verkocht: Basilicum, Peterselie en Koriander. In de bekertjes zitten blokjes aarde waar je water moet aan toevoegen. Zodra het water is opgenomen strooi je de zaadjes erop en klaar! Wachten maar :) Meestal ben ik niet zo goed (zeg maar héél slecht) in het verzorgen van plantjes. Maar omdat deze potjes zo schattig waren heb ik extra mijn best gedaan om ze te verzorgen. Ik heb ze nu zo’n twee weken en ze beginnen te groeien. Ik hoop echt dat ze volwaardige plantjes worden zodat ik ze kan gebruiken in mijn gerechten. Wat vinden jullie ervan?

Deze drie potjes kosten samen €2,75 en zijn NU verkrijgbaar bij de HEMA!

Hema plantjes 3 Hema plantjes 2 Hema plantjes 1 Hema plantjes

Veel liefs en tot heel snel weer! x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

3 comments

Ooh, mega schattig! Ziet er alleszins goed uit, mijn peterselie en basilicum hebben het niet overleefd :(

[Reply]

Ik heb er van de Ikea en ik moet ze dringend testen. :)

[Reply]

Schattig! En praktisch.

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.