Het zonnetje is er eindelijk! En dat betekent dat ik mij officieel kan voorbereiden op de lente/zomer! Mijn wardrobe is ondertussen al gesorteerd: de topjes, rokjes en korte broeken liggen weer binnen handbereik. Ik geniet niet alleen maar van de zon, maar ook van alle leuke en inspirerende persberichten in mijn mailbox. Tijd om heel veel inspiratie op te doen. Hier zijn drie trends die ik ben tegengekomen en met jullie wil delen.

Esprit indigo trend

Summer Indigo trend

Dat jeans hip is wisten we al een tijdje. Zoals elke terugkerende trend, is een jeansjasje in je kledingkast voor mij toch wel een must-have. Dat gecombineerd met de nu zo hippe witte sneakers en je bent hélemaal klaar om comfortabel je lente door te brengen. Is jeans niet te warm? Nee hoor! De jeansstoffen van tegenwoordig variëren enorm, dus je kan zelf kiezen wat voor jou het beste zit. Wat vind je van deze jeans romper van Esprit hierboven? (Hier te vinden.) LOVE IT <3 Gelijkaardig aan de jeans trend zijn indigo, grijs en khaki ook helemaal hip. Welke is jouw favoriete look?

Havaianas floral trends

Havaianas goes floral

Wat is er leuker dan in de zomer een mooi paar slippers aan je voeten te hebben? Deze vrolijke schattige Havaianas zijn helemaal perfect! Ik draag het liefst alles in het roze, en kan niet wachten om een nieuw paar teenslippers aan te schaffen. Mijn favoriet is de rechter met gouden bandjes. Deze Havaianas kosten tussen de 18 en 30 EUR.
KatAndJules Kafkan fever trend

Kafkan fever met Kate&Jules

Ik zie het al voor me: ik op het strand met mijn schattige roze Havaianas, een bikini met daaronder een strak lichaam (I wish) en daarboven deze kleurrijke jungle-printed kafkans van Kate & Jules. Deze kafkans hoef je niet per se over je bikini te dragen, je kunt ze ook gewoon boven een jeansbroek dragen met een riempje rond je middel. Prijzen zijn vanaf 100 EUR.

Meer modetrends vind je op mijn fashion pagina.

Geniet nog van het zonnetje!

Liefs x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

One comment

Heel eerlijk? Geen van deze trends is echt mijn ding.

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *