“She is the only one I let touch my eyebrows” zei de enige echte Jennifer Lopez over Anastasia, dé wenkbrauwexperte in Hollywood. Maar niet alleen J.Lo is verliefd op dit merk, ook andere celebs zoals Oprah Winfrey, Madonna, Penelope Cruz, Nicole Richie,… komen bij Anastasia voor hun wenkbrauwen. Al jaren verovert Anastasia Hollywood met haar lijn van wenkbrauwproducten. Dat is waar zij goed in is, en dat is wat heel veel celebs ook vinden. En wij mogen daar eindelijk ook van genieten, want Anastasia Beverly Hills komt naar België en is o.a. verkrijgbaar bij Planet Parfum.

Anastasia Beverly Hills - Kimsje blog 1

Anastasia Soare groeide op in Roemenië en studeerde daar architectuur. Daarna verhuisde ze samen met haar man en kind naar de Verenigde Staten. Ze werkte enige tijd in een kleine beauty salon in Melrose Place, maar werd steeds populairder omdat zij een unieke visie had op wenkbrauwen. Iedereen kwam naar haar voor hun wenkbrauw treatment. En zo groeide ze binnen een paar jaar uit tot een van Hollywoods favoriete wenkbrauwexperte en startte ze zelfs haar eigen salon in Beverly Hills. Intussen zijn de wenkbrauwproducten van Anastasia wereldwijd bekend. Je hebt dit merk vast al voorbij zien komen op beauty blogs en in Youtube-video’s. Ik was ook heel benieuwd, maar had zelf nog nooit iets geprobeerd.

Anastasia Beverly Hills clear brow gel - Kimsje blogAnastasia Beverly Hills - Kimsje blog

Transparante wenkbrauwgel

Ik heb de transparante brow gel, maar er is ook de Tinted Brow Gel in de kleuren blonde, caramel, brunette en espresso. Je kent het vast wel, van die wenkbrauwen die een beetje wild durven zijn. Sommige haartjes staan liever rechtop, andere haartjes hangen dan liever recht naar beneden. Met deze brow gel zorg je ervoor dat ze op hun plaats blijven zonder dat het te plakkerig aanvoelt. De Brow Gel kun je gebruiken in combinatie met wenkbrauwpoeder zonder dat je poeder klonterig wordt. Deze gels zijn namelijk verrijkt met botanische haarconditioners en essentiële oliën. Alles om jouw wenkbrauwen optimaal te verzorgen dus. 

Verkoopprijs: €29,50

Brow Duality Camille Sand

Brow Duality Camille Sand

Deze duo potlood met aan de ene kant huidkleurige crèmepotlood gebruik je om je wenkbrauwen een strakke lijn te geven. Aan de andere kant zit een highlighter voor onder het staartje van de wenkbrauw, wat een zacht en glanzend effect geeft. Deze highlighter kun je ook gebruiken voor aan de binnenkant van je ogen naast je neus, maar ook voor je jukbeenderen. Start de dag met een frisse glans!

Anastasia Beverly Hills brow shape - Kimsje blog
Anastasia Beverly Hills - Kimsje blog

Wenkbrauwsjablonen

Kijk, dit vind ik een geniale uitvinding. Ik heb ze al vaak gezien in winkels, maar heb het zelf nog nooit geprobeerd. Maar nu heb ik deze sjablonen in verschillende vormen en heb ze meteen allemaal geprobeerd. Je legt ze op jouw wenkbrauwen en kleurt de vorm gewoon in. Ik gebruik dan een wenkbrauwpoeder, omdat het wat zachter lijkt i.p.v. een potlood. Maar heb jij liever strakke rechte wenkbrauwen, dan raad ik wel een potlood aan. Het is moeilijk om jouw perfecte wenkbrauwvorm te vinden. Als je het niet weet, kan je ook langsgaan bij Planet Parfum waar ze specifiek deze verkopen van Anastasia. Maar je kunt ook terecht bij jouw favoriete beauty salon. Heb je nog geen favoriete beauty salon? Zoek dan bijvoorbeeld op Treatwell.be voor de dichtstbijzijnde beauty salon in België en boek online jouw afspraak. Je kunt perfect filteren op welke beauty behandeling je wenst en welke salons in jouw buurt dat aanbieden. Het is wel fijn om op voorhand beoordelingen te lezen van bezoekers, want hé, het is wel je gezicht dat behandeld wordt.

De juiste vorm van wenkbrauwen hebben zegt heel veel over je gezicht en is daarom heel belangrijk. Na wat proberen past de ‘high arch’ het beste bij mij. Ik zal hier nog wel eens een before en after post over maken.

Anastasia Beverly Hills heeft veel meer wenkbrauwproducten dan die ik hier liet zien. Je vindt er eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je wenkbrauwen (wenkbrauwpotloden in alle tinten, tweezers, contour kits, brow gels,…). De meeste producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Planet Parfum.

Hebben jullie al producten geprobeerd van Anastasia Beverly Hills?

Liefs en tot snel weer x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.