Hoi allemaal!

Hoe bevalt het weekend tot nu toe? Jammer dat het alweer zondag is. En het verschrikkelijk weer is buiten. En we allemaal waarschijnlijk een uur minder hebben geslapen vannacht. Door het slechte weer hebben we dit keer geen zondagse uitstap gemaakt. Vaak maken we lange wandelingen, maar dat leek mij vandaag niet zo fijn om te doen. Waar is de lente naartoe?!

Mijn weekend was rustig dit keer. Eigenlijk is het de afgelopen tijd redelijk rustig geweest, wat ik stiekem wel erg fijn vind. Gisteravond zijn we (ik en W.) naar Brugge geweest en hebben we met onze twee vrienden bij hun thuis in de zetel gehangen. Ook al wilden we wel uitgaan, we waren allemaal veel te moe om de deur uit te gaan. Het werd gewoon pizza-avond met Gin Tonics. Meer hoefde dat niet te zijn. Wat ook héél leuk was: Kwartaalkerst! Omdat we afgelopen kerst het zo leuk vonden om allemaal kleine cadeautjes te kopen voor elkaar, en we allemaal gek zijn op cadeautjes, hebben we besloten om het niet op één keer per jaar te houden. En zo ontstond kwartaalkerst. Elk kwartaal kopen we cadeautjes voor elkaar. ZO LEUK! Ik kijk al uit naar juni!

kwartaalkerst

Na de cadeautjes besloten we om een horrorfilm te kijken. Ik hou helemaal niet van horrorfilms, want ik vind dat gewoon veel te eng. Maar goed, uiteindelijk hebben we naar Annabelle gekeken. En hebben we (de vrouwen dan) hele tijd zitten gillen. Wát een enge film zeg! Daar zitten veel sudden-scares in, wat echt niet goed is voor mijn hart, en mijn stembanden. Het gaat dan ook nog eens over een HELE ENGE pop. Wie wilt er nou zo’n pop in huis hebben?!

Zondag
Vanmorgen werden we wakker in de logeerkamer van onze vrienden. We waren toch wel moe, want ehh een uur minder slapen? Daar heb ik wel een beetje moeite mee. Maar dat was niet hetgeen dat mij uit bed joeg vanmorgen. De wekker was gegaan. Ik drukte op snooze en wilde nog 5 minuutjes blijven liggen. Totdat W. opeens riep: “ER ZIT EEN BEEST IN BED!” What? Er lag een grote levende wesp in bed. Gelukkig lag hij niet aan mijn kant. En toen begon hij rond te vliegen en liep ik gillend de kamer uit. Ook een goedemorgen! Poeh!

Verder was mijn zondag wel rustig en zijn we weer terug in Gent. Door het weer buiten wilde ik heel graag een badje nemen, maar de boiler doet z’n werk niet goed waardoor het water hele tijd koud wordt. Zo frustrerend! Vanavond wordt waarschijnlijk een rustige film-avond samen.

Hoe was jullie weekend?

Veel liefs x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.