Wat ik het leukst vind aan pers- en bloggersevenementen? Nieuwe merken ontdekken! Ik ben zeker geen fashion expert en ken nog lang niet alle merken die er zijn. Zo heb ik afgelopen week op de Bloggers Night van A Luxury Approach, een Brussels PR-bureau, een heleboel leuke nationale en internationale merken ontdekt. En dit is één van mijn favoriete merken die avond.

So, what do you do when life gives you lemons? Make sweet lemonade! Sweet Lemon is een 100% Belgisch schoenenmerk dat België aan het veroveren is sinds 2012. Oprichter Arnaud Vanderplancke wilde iets creëren met lef. Weg met sombere en saaie schoenen. Life is too short to wear boring shoes, right? De schoenen van Sweet Lemon zijn heel toegankelijk, casual, maar toch met een tikkeltje lef erin. Arnaud Vanderplancke is niet uit het niets begonnen met creëren. Zijn grootvader, Jacques Maniet, was namelijk al meer dan 50 jaar bezig in de schoenenbusiness. Arnaud’s talent zit dus al een tijdje in de familie.

Wist je dat Sweet Lemon elk seizoen meer dan 200 nieuwe modellen creëert? De modellen worden ontworpen in België en gefabriceerd in Italië. “Manufactured in Italy. Designed in Belgium.” De collectie van deze lente/zomer 2015 bestaat vooral uit hele zachte kleuren zoals pastelroze, beige, camel, grijs en wit. Lichte kleuren zijn deze lente helemaal in! Sweet Lemon heeft vooral enkellaarsjes met hoge of lage hak in hun nieuwe collectie. Is dat niet te warm voor de lente? Nee hoor, de laarzen zullen niet te warm zijn, want de bovenkant van de laarsjes zijn heel fijn en flexibel. Daarnaast vind je ook ballerina’s, sandalen en pumps.

Sweet Lemon Belgium - Kimsje blog 1Sweet Lemon Belgium - Kimsje blog 5

Mijn favoriet? Deze lichtroze enkellaarzen!

Sweet Lemon Belgium - Kimsje blog 4Sweet Lemon Belgium - Kimsje blog 3

Tijd om te puzzelen! In de goodiebag zat namelijk deze fantastische puzzel. Eerst dacht ik dat het een poster was, maar toen zag ik dat het een soort 3D-puzzel was. Trouwens, hoe cool is deze romper in combinatie met de laarzen? LOVE IT!

Sweet Lemon Belgium - Kimsje blogSweet Lemon Belgium - Kimsje blog 2
Na wat puzzelen en de stapjes te volgen heb ik een elanden hoofd gemaakt! Hoe gaaf is dat? Nu nog een mooi plekje zoeken om hem op te hangen. Ik vind hem echt superleuk!

Wat vinden jullie van deze schoenen?

Veel liefs en tot snel weer x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.