Instagram 18 maart

Nieuwe verzorgingsproducten – What’s for dinner – Stoute Proxy ***
* Wat is er leuker dan jezelf elke dag kunnen verwennen met fijne verzorgingsproducten? Mixa is een nieuw merk in België en is gespecialiseerd in gevoelige huidtypes. Lees meer hier.
** Koken is zo leuk! Vorige week stond dit op het menu: Curry met rundvlees dat al twee uur stond te sudderen in yoghurt en cocosmelk. Super lekker als je naanbrood erin dipt.
*** Welk katje heeft van de melk gedronken?

Outfit in Maarkedal – Uit eten met papa – Op de bank bij Ashley ***
* Dit was mijn outfit in Maarkedal (#ZondagseUitstapjes). Al had ik het weer wel flink onderschat, want het was eigenlijk een beetje te koud. Brr!
** Vorige week was ik een paar dagen in Den Helder. Ik had voor het eerst meer dan drie uren alleen gereden. Gent – Den Helder is zo’n 300km, en was voor mij toch wel een big deal. Mijn oma schrok haar ook kapot toen ze hoorde dat ik hélemaal alleen naar Den Helder was gereden. Nou já, ik ben trots dat ik voor het eerst zo’n lange afstand heb afgelegd met de auto. Al vond ik het wel verschrikkelijk saai, alleen in de auto. Maar even over de foto: ik ging uit eten met mijn papa en we hadden een rijsttafel voor twee personen besteld. Natuurlijk kregen we dit niet op. Het was wel ongelofelijk lekker!
*** When in Den Helder, VISIT ASHLEY. En zo zat ik opeens bij Ashley op de bank. Het was zo leuk om elkaar weer te zien en om bij te kletsen met een kopje koffie. Heerlijk!

Mooie zonsondergang – Hema pressday must-have – Wake me up for food ***
* Na een lange persdag bij het hoofdkantoor van Hema in Amsterdam, zaten we allemaal vermoeid in de bus terug naar Antwerpen. De lucht was prachtig die dag!
** Deze beach bag en schoentjes wil ik heel graag hebben! Ze zijn nu al verkrijgbaar bij Hema. Meer over Hema Persdag hier.
*** Wist je al dat je mij altijd wakker mag maken voor eten? Waar er eten is, daar is Kimsje ook. Al zijn mijn weegschaal en bankrekening minder blij met mijn poor life choices.

Home made quiche – Zondagse Uitstapjes Mullem – Pekkie in doosje ***
* Over eten gesproken, hier is weer een foto van mijn eten. Quiche gemaakt met gerookte zalm, witloof en prei.
** Op één van onze zondagse uitstapjes waren we in Mullem beland. Zó gezellig daar! Het dorpje is heel klein en alles is geel, wat best wel mooi was. We hebben toen per ongeluk een wandeling van 11 km gemaakt. Ik wil niet toegeven dat we verdwaald waren, maar ehm, het tweede deel van de wandelroute leek niet echt op een wandelroute. En mijn iPhone viel uit. We waren ver van huis en konden niet meer op moderne technologie rekenen. Ok, zo dramatisch was het niet, maar we wilden graag voor het donker weer in Mullem belanden. Wat wel gelukt was hoor. We moesten onszelf natuurlijk belonen met ETEN. Ik nam stoofvlees en W. nam Vlaamse hutsepot. We hebben gedeeld, iets wat we soms doen omdat we stiekem alles willen bestellen.
***Wat moet ik hier nog bij vertellen? Pekkie is veel te schattig!

Bladwijzer hippo – Throwback kort haar – Genieten met Lush ***
* Bij Axeswar Design in Gent kocht ik deze hippo bladwijzer voor W. Hij is een grote lezer en een bladwijzer was onmisbaar. Ik zag deze toevallig op 9GAG en moest eigenlijk meteen aan Axeswar denken voor zulke design goodies.
** Drie jaar geleden was mijn haar zo kort. Wow! Al heb ik som nog de neiging om het weer zo kort te knippen, maar ik ga er sowieso spijt van krijgen.
*** Niets fijner dan een badje nemen met een lush bath melt. Dit mag ik ook niet te vaak doen, want het idee van €5,00 weg te smelten voor 1 badje is beetje pijnlijk voor de portemonnee. Neemt natuurlijk niet weg dat de Lush badjes de beste badjes zijn.

Veel liefs x Kimje

Comments

Leave a comment!

0

One comment

Leuke recap! Echt eh, waarom moet lekker eten nu zo ongezond zijn, verdikke :-)

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.