Wist je dat ik een secret admirer heb? Ik ook niet! Totdat ik op Valentijnsdag een roosje toegestuurd kreeg van de Zalando postman! Iedereen die wel eens op Zalando bestelt zit toch een paar dagen vol spanning te wachten totdat de postman van Zalando aanbelt? Dit keer was het totaal onverwachts. Bij de roos zat zelfs een liefdesbrief waarin stond dat Zalando een grote fan is van mijn website. *BLOOS* Nou, weet je Zalando, ik ben ook helemaal fan van jouw website! En omdat er belachelijk veel (in de positieve zin) keus is, moest ik wel even mijn tijd nemen om te bedenken wat ik wil allemaal wil hebben. Je weet wel, van die momenten dat je urenlang op webshops zit te surfen en alles gewoon in je winkelmandje doet wat je wilt hebben en je bankrekening ondertussen hartkloppingen krijgt van jouw gedrag? Ik heb mij ook even laten gaan, maar ik heb gelukkig (nog niet) op het bestelknopje geklikt. *trots* Nouja, eigenlijk heb ik wel op het bestelknopje geklikt, maar dan voor het vriendje z’n verjaardagscadeautje!

Wat zat er allemaal in mijn winkelmandje? Dit is mijn wish list voor de lente. Zoals je ziet: allemaal pastelkleuren en roze en wit! <3 Helemaal mijn stijl voor deze lente.

DKNY Bryant Park /Tosca Blu/Zign

zalando wishlist tassen

Maripé / Victoria / Miss Selfridge

zalando wishlist

Modström / Marc O’Polo / Pepe Jeans

zalando wishlist broeken

Wat is jouw favoriet? Wat vind je van pastelkleuren voor deze lente en zomer?

Liefs en tot gauw x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

2 comments

Ik heb gisteren ook weer zitten shoppen bij Zalando :-) Ze hebben zoveel leuks eh!

[Reply]

Leeeeuk!

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.