Er is geen persdag zonder een goedgevulde goodiebag natuurlijk! Op de HEMA Persdag in Amsterdam voor de nieuwe lente & zomer 2015 collectie (lees meer hier) kregen we niet alleen maar heel veel en lekker eten, maar ook een leuke goodiebag. Dit is niet alles dat erin zat. Er zat namelijk ook Magic Sand in, maar dat heb ik al weggegeven. Magic Sand is een soort klei, maar het heeft dezelfde structuur als zand en het ziet er ook uit als zand. Heel erg zen om ermee te spelen. Maar nog leuker voor kindjes natuurlijk.

Dit zat er allemaal in de goodiebag! 

Een blauwe sportstring. De stof is heel zacht, zonder naden en heel flexibel. Al zou ik niet meteen aan een string denken als ik ga sporten. Maar hij zit wel ongelofelijk goed!

Hema persdag - sport string

Een heel schattig to do and blog NOTES notitieboekje. Ik heb hem vanaf de eerste dag al elke dag gebruikt voor mijn blog. Aan de linkerkant schrijf ik mijn blogposts die ik moet schrijven en rechts maak ik aantekeningen waarover de blogpost gaat. Het is een klein formaat en makkelijk om mee te nemen in mijn tas. Heel handig als ik onderweg of tijdens het wachten fantastische ideeën krijg die ik niet mag vergeten.

Hema persdag - to do blog notebookHema persdag - to do blog notebook 1

Dit is ook mijn lievelinsgoodie geworden, al heb ik hem nog niet veel gebruikt. Een waxstempel! De waxstaaf heeft een lont die je aan moet steken. Dan laat je de wax gewoon druppelen zoals kaarsvet. Daarna zet je meteen je stempel erop. Hoe leuk is dat?! De stempel bestaat ook in andere vormen, bijvoorbeeld een cadeautjesvorm. De waxstaafjes bestaan ook in andere kleuren zoals o.a. zilver en goud. Heel leuk om cadeau te doen :)

Hema persdag - wax stempelHema persdag - Wax stempel 1

Dit zat ook in de goodiebag: bodylotion van ‘today I feel DREAMY floating through a field of FLOWERS‘. Toevallig heb ik deze al een keer gekocht, maar hij was al een tijdje op. Ik kocht ook het bijhorende parfum dat jammer genoeg ook op is. De geur is fantastisch en girly. Ik ben dus heel blij dat deze in de goodiebag zat!

Hema persdag - bodylotion today I feel dreamy

Een Hema cadeaukaart! Altijd leuk om in de winkel of online uit te geven.

Hema persdag - cadeaukaart

Hema heeft een heleboel van zulke schattige en leuke gift bags. Niets leukers dan je cadeautjes in zo’n tasje te steken toch?

Hema persdag - Cadeauzakje

De persdocumenten zaten in deze vrolijke kartonnen map.

Hema persdag - mapje

Veel liefs en tot snel weer x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

2 comments

Wat een leuke inhoud! Die stempel is origineel.

[Reply]

Die wax stempel ziet er heel tof uit! :D

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *