Ik ben al een aantal jaren student in Gent en daar hoort de occasionele bezorgpizza bij. Hoewel ik door de weeks dagelijks een heerlijke maaltijd kook, durf ik in het weekend wel eens een pizza te bestellen. Gewoon omdat het makkelijk is. Na jaren ervaring met eten laten bezorgen, heb ik al veel verschillende bezorgrestaurants geprobeerd. Soms viel het mee, soms viel het tegen.

Jaarlijks worden de beste bezorgrestaurants op de grootste bezorgwebsite van België: JUST-EAT bekroond met de titel BezorgTopper. Dat betekent dat zij het afgelopen jaar een jaargemiddelde hebben gehaald van 8,5 of hoger en minstens 25 beoordelingen hebben. Daarnaast zijn kwaliteit, service en bezorging zeer belangrijke criteria. Deze lijst is gemaakt op basis van meer dan 20.000 beoordelingen in België. Gent heeft ontzettend veel bezorgrestaurants, maar helaas staat er maar 1 Gents bezorgrestaurant in de lijst: Pitza Service Gent.

Pitza service Gent - bezorgrestaurant gent

Ik kreeg een cadeaubon van €50 om te besteden bij Pitza Service Gent. Eerst dacht ik dat ik nooit aan €50 euro zou geraken, maar we hebben gewoon van alles besteld en moesten zelf een paar centjes bijleggen. Wat hebben we besteld? De Triple Deal Box (6 chicken wings + 6 chicken nuggets + american potatoes + 3 dipsauzen), Medium Pizza 1/2 Royale, 1/2 Brooklyn Style en voor W. een Medium Pizza Brooklyn Style met Cheezy Crust. En natuurlijk als dessert een pot Ben & Jerry’s Fairly Nuts.

Pitza Service Gent

Het leuke was dat de pizzadozen anders waren dan gewoonlijk (een witte pizzadoos die elk bezorgrestaurant heeft). De kip nuggets en American potatoes waren nog krokant en de pizza’s waren royaal belegd. Het heeft ons flink gesmaakt hoor! We kregen helaas niet alles op. Want we moesten weer overdrijven met eten bestellen. Oops!

Wil jij weten welke bezorgrestaurants in jouw gemeente bekroond is tot Bezorg Topper 2015? Kijk dan snel hieronder!Bezorgtoppers 2015

Veel liefs x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

One comment

Ga ik onthouden voor wanneer ik nog eens in België ben. :) In Nederland is Thuisbezorgd.nl alleszins fantastisch.

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *