Hi all <3

Zaterdag heeft het flink geregend, dus we moesten wel binnen in de loft outfit-foto’s nemen. Liefst buiten natuurlijk, maar ik ben niet zo hardcore dat ik in de regen ga poseren ;) Ik was flink verbaasd dat we binnen zelfs goede foto’s konden nemen! Mijn vriend vond het ook heel leuk om te doen, en hij deed het héél goed! Dit is denk ik de tweede keer dat hij ooit mijn camera vast heeft gehad. Good job my love! Alle credits voor deze foto’s gaan dus naar W.D. (Klik hier om de éérste outfit-foto’s te zien die W. heeft genomen van mij. Oh lucky me.) En ik ben natuurlijk helemaal blij dat ik nu iemand heb die outfit-foto’s kan nemen van mij. En dat we ontdekt hebben dat we best binnen foto’s kunnen nemen. Ik hoop wel dat het snel lente wordt!

Vaag op de achtergrond zie je een beetje onze inrichting van de loft. Je ziet de leesboek met onze boekenkast en daarnaast is de zithoek.

Deze trui heb ik van mijn schoonzus gekregen, dus ik weet helaas niet waar hij vandaan komt. Het is meteen mijn lievelingstrui geworden. Helemaal verliefd op deze trui! Wat mijn broek betreft… ik heb die al 8 jaar (wow, en ik pas er nog in…) en weet dus ook niet meer waar ik hem heb gekocht. Het is geen bekend merk en is waarschijnlijk toch allang uitverkocht ;) Dit is ook één van mijn lievelingsbroeken, want hij maakt mijn benen langer (score!) en is supersuper skinny. Het aandoen is wel een werkje… dat geef ik wel toe.

Wat weet ik wel? Mijn schoenen zijn de standaard pumps die je bij H&M kunt vinden en mijn sieraden zijn zoals altijd: horloge van Massimo Dutti, armbandjes van Twice As Nice en Pandora.

Hope you like it! En nog een hele fijne dag allemaal! 

Valentijn outfit 4Valentijn outfit 6 Valentijn outfit 7 Valentijn outfit 8 Valentijn outfit 9 Valentijn outfit 1 Valentijn outfit 2 Valentijn outfit 3

Veel liefs en tot snel weer! x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

8 comments

Heel leuk geposeerd! Ik zou ook spontaan verliefd worden op die trui :)
Xx Lisanne

[Reply]

Kimsje

Dankjewel Lisanne! De trui is de max! ^_^

[Reply]

Mooie foto’s en outfit! :)
En ooohhh, jullie loft is zooooooo mooi!

[Reply]

Looking good, een sophisticated young woman! ;)

[Reply]

Je staat heel mooi op de foto’s. Je trui is heel leuk!

[Reply]

Leuk! Ben wel benieuwd naar de rest van je inrichting nu ;-)

[Reply]

You little fashion doll, you! Echt weer een hele toffe outfit. En je poseert ook zo leuk eh, heel spontaan en naturel.

[Reply]

Wawie.

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.