Hi fashionista’s

Deze zomer zul je mij zien rondhuppelen in pastelkleuren, want dat is dé kleur van deze zomer. Pastelgroen, -roze, -blauw, -zalm, noem maar op! Ik kan het mij al voorstellen: een grote zonnebril op m’n neus, haartjes hoog in de lucht, zongebruind kleurtje op m’n gezicht en een volledige pasteloutfit. Let the summer begin! 

Niet alleen pastelkleuren zijn hip, maar ook deze 25van de Belgische Cathérine Standaert van Kate & Jules. Kimono’s zijn hip en mixt perfect bij verschillende looks. Ga jij voor bobo, casual, rock of etnisch chique? Kijk mee en laat je inspireren! Welke kleur is jouw favoriet?

Kate & Jules zomer lookbook 1 Kate & Jules zomer lookbook 2 Kate & Jules zomer lookbook Kate & Jules zomer lookbook 3 Kate & Jules zomer lookbook 4 Kate & Jules zomer lookbook 5

Veel liefs x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

2 comments

Super tof vest! X

[Reply]

Lekker comfy en gezellig, zo een vest.

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.