Hey Lovelies!

De winter is het land nog lang niet uit, maar ik ben al (mentaal) helemaal klaar voor de lente. Telkens als ik naar mijn dressing kijk kriebelt het enorm om mijn wintertruien aan de kant te schuiven en mijn vrolijke lentejurkjes weer boven te halen. Mijn kleren en accessoires leg ik per seizoen op ooghoogte. Helaas moeten we nog even wachten op de lente. Maar dat betekent niet dat we alvast kunnen dromen van de zon die weerkaatst op je zonnebril en je haar dat in een hoge knot zit.

Wat mag je deze lente/zomer verwachten wat de accessoires trend betreft? GO BIG & GO BRIGHT. Dat schreeuwt de Lente/Zomer 2015 collectie van het Belgische Twice As Nice toch. Verwacht maar grote gekleurde steentjes. Statement kettingen die meer dan alleen een statement maken. Deze lente/zomer wordt het schitteren (diva-like). Of je nu meer van zachte pastelkleuren houdt of meer van felle kleuren houdt, bij Twice As Nice vind je ze. En de prijzen vallen héél goed mee: je vindt bijvoorbeeld al mooie oorbellen voor nog geen tien euro. Hieronder vind je een selectie van mijn Twice As Nice favorieten! PS. De eerste ketting: I WANT & I SHALL HAVE!

Welke is jullie favoriet? 

Twice As Nice Lente - zomer 2015 - ketting Twice As nice Lente - Zomer 2015 - kettingen 1 Twice As nice Lente - Zomer 2015 - oorbellen Twice As nice Lente - Zomer 2015

 

Veel liefs en tot gauw weer x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.