Hi allemaal!

Zoals ik al eens heb verteld, zit ik in een professionele studentenorganisatie Capitant. Wij zijn vooral bezig met studenten kennis te laten maken met de financiële marken en alle aspecten daarvan. Wij organiseren workshops, lezingen, bedrijfsbezoeken en stages binnen financiële instellingen. Een tijd geleden organiseerde Capitant samen met Oxyor, Quest for Growth en Capricorn Venture Partners de Traders Trophy, een wedstrijd waarin ongeveer 100 studenten mochten strijden om de beste trader te worden van België om dan te mogen deelnemen aan de wereldfinale.

Gisteren was het de nationale finale van Traders Trophy in Brussel en mocht ik samen met een lid uit Capitant Gent daar naartoe. Dresscode was mannen in pak en vrouwen chique. De finale vond plaats in het Beurspaleis in Brussel Centraal. Ik heb Brussel nooit echt bezocht en wist niet dat het zo’n leuke centrum had. Veel leuke boetiekjes en bakkerijen. Het is echt een hoofdstad. Binnenkort maar eens een citytrip Brussel plannen! ‘s Avonds kwam ik vermoeid terug in Gent en heb ik mijzelf getrakteerd op een Starbucks Latté.

Brussel centrum nametag nyse euronext opening and closing bell nyse Outfit chique Starbucks latte relax

Liefs x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

4 comments

Leuk!

[Reply]

Trots! En je bent leuk xx

[Reply]

Leuk om te zien.

[Reply]

@Ashley, Je bent zelf leuk!

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.