Weten jullie nog dat ik over een workshop van Illy Coffee schreef en daar twee tickets had gewonnen voor The Fastest Fashion Show On Earth 2013?  Ten eerste wist ik niet dat ik iets kon winnen door erover te bloggen, en ten tweede wist ik niet dat deze show zo geweldig was. The Fastest Fashion Show On Earth is een schitterend concept, op een schitterende locatie: Tour & Taxis in Brussel.

Ik kwam voor de fashion, en mijn vriend voor de auto’s (en waarschijnlijk ook wel voor de modellen). Voor deze avond heb ik iets langer mijn neus zitten poederen en heeft mijn vriend zijn kostuum aangedaan. Op deze manier konden we een beetje in het volk inblenden, haha! We werden ontvangen door Jintse van UPR, waarna we genoten van een paar glazen Laurent-Perrier champagne voordat de show zou beginnen.

De mooiste, meest luxueuze auto’s allemaal bij elkaar die één voor één over een 50 meter lange catwalk reden. The Fastest! Er werden merken getoond zoals McLaren, Bentley, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, Jaguar, Porsche,… eigenlijk alle luxe automerken die je kunt bedenken. Volgens al het beeldmateriaal dat ik heb gemaakt met mijn iPhone, heb ik bij elke auto ‘oooohhhh’ ‘waaaauww’ ‘whooooah’ ‘damnnnn’ geroepen. Can you blame me? Tijdens de show zagen we ook Peter Goossens op een fiets over de catwalk en kwam Koen Wauters voorbij in een zilveren McLaren (zie foto). Awesome! Na de show mochten we de garage in waar alle auto’s bij elkaar stonden. Whoah! Wat een goudmijn! Maar echt geweldig om de mooiste auto’s bij elkaar te zien. Na twee seconde was ik mijn vriend al kwijt… Mannen!

Niet alleen de auto’s waren Jaw-Dropping, maar ook de mooiste modellen in de meest luxe modemerken. Per merk auto dat getoond werd, hoorde een modemerk. Auto’s en modellen reden en liepen door elkaar, wat echt een leuk concept is. Zo zagen we o.a. collecties van Tim Van Steenbergen, Supertrash, Pinko, Just Cavalli, Hugo Boss, Missoni, Hackett, Agent Provocateur, Atos Lombardini, en nog veel meer.  Helaas heb ik alleen maar foto’s / snapshots kunnen maken met mijn iPhone. Maar hier zijn in ieder geval enkele sfeerbeelden!

Thanks UPR & ILLY!

      

Comments

Leave a comment!

0

4 comments

Test

[Reply]

Leuk! Ik was er ook aan het werk, misschien heb je me wel gezien aan de vestiaire!

[Reply]

Ik heb je inderdaad gezien! Leuk! :D

[Reply]

oh ik heb je dus niet herkend he! Echt stom :(

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.