Toen ik in januari naar Londen ging, heb ik mijn bankrekening geplunderd bij de Primark. Echt waar. Ik liep met twee volle papieren Primark zakken en een gloeiende bankkaart naar buiten. In het hotel merkte ik dat ik twee items wilde ruilen voor een maatje groter. Dat betekende: de volgende dag weer naar de Primark, alleen om te ruilen. Dat ruilen is zeker gelukt, maar helaas liep ik weer de winkel uit met een tweede zak. Outswh! Maar hierover hoef ik mij niet schuldig te voelen toch? Want ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben die hier last van heeft! Het geeft niet hoor girls! Dat hoort nu eenmaal bij het vrouw-zijn. Of moet ik eigenlijk toch voor mezelf spreken?

Wisten jullie dat er dit jaar een Primark in mijn beloved stadje Gent komt? Er komt een Primark in Gent! Ik denk dat ik beter zou verhuizen voordat het te laat is. De planning zou (normaal gezien) voor zomer 2013 zijn, een jaartje later dan de geruchten van vorig jaar. Als de winkel deze zomer nog open gaat, dan mag je alvast deze Spring/Summer 2013 collectie verwachten in België. Dit zijn mijn favoriete looks!

LOVE ::: Zonnebril met witte rand, Neon bandeau, de Missoni-like bikini, een heleboel drukke prints, felle kleuren, het jeansblousje, en niet te vergeten: de schattige kanten kraagjes!

Primark neon bandeau met jeans tuinbroek missoni bikini van Primark, lente zomer collectie 2013 lente zomer collectie 2013 Primark lente zomer collectie 2013 SS13 Primark lente zomer collectie 2013 SS13 Primark lente zomer collectie 2013 SS13 Primark lente zomer collectie 2013 SS13 Jeans blousje, Primark lente zomer collectie 2013 SS13, korte jeansbroek Primark lente zomer collectie 2013 SS13 Primark lente zomer collectie 2013 SS13, geel jurkje, witte kraag, white collar

Comments

Leave a comment!

0

9 comments

Erg mooi! Ik krijg helemaal zin in de zomer bij het zien van deze foto’s. :-)

[Reply]

Leuke collectie!
Sinds december zit er in mijn woonplaats ook eem Primark maar gek genoeg kom en koop ik nu juist minder!

[Reply]

Daar zitten echt hele leuke items tussen! Een aantal heb ik al in de winkel zien hangen, maar m’n favorieten van deze shoot helaas nog niet :(

[Reply]

Kimsje

Deze collectie komt ook uit een persbericht voor België! Het zou kunnen dat ze later pas in de Nederlandse winkels verkocht worden :) Maar als het goed is, moet daar niet veel verschil tussen zijn!

[Reply]

Ik was eergisteren in de Primark in Londen, maar ik heb helaas niets gevonden :( Waar ergens komt de Primark in Gent?

[Reply]

Kimsje

De Primark komt op de vrijdagsmarkt (denk ik!)

[Reply]

Ik wacht ook al eeeeeuwig op de Primark in Gent! Sinds ik er vorig jaar in Manchester ging shoppen ben ik ook fan!

[Reply]

Ik kan al helemaal niet meer wachten tot die in Gent open gaat! LOVE PRIMARK :D
xo

[Reply]

this overall where i can sale this

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.