In mijn vorige blogpost schreef ik over mijn favoriet comfy-kapsel: het donutknotje. Mijn haar is een tijd kort geweest waardoor ik geen knotje kon maken. Mijn huidige lengte (zie video) is net goed genoeg om het in een donut te rollen. Je kunt wel zien dat er soms wat plukjes eruit floepen, maar die steek je gewoon weer vast met een haarspeldje, of laat je die gewoon flapperen. Ik heb mijn donut zelf gemaakt met een zwarte beenverwarmer. Maar tegenwoordig kun je overal zo’n donut kopen (H&M, Primark,…). De laatste tijd heb ik die altijd in, omdat mijn haar dan niet in de weg zit. Ik wist dat ik het snel deed, maar niet dat ik na 2,5 minuut al klaar was! Ik spuit er geen haarlak in, want ik vind het wel fijn dat het wat losjes hangt. Het knotje en de rest van je haar hoeft echt niet strak te staan op een casual day. Hope you like it! 

Comments

Leave a comment!

0

5 comments

Misschien moet ik in mijn haar ook eens vaker zo gaan dragen. Vond het eerst een beetje raar staan, maar je ziet het steeds vaker, dus ja, waarom ook niet. :)

[Reply]

Heel erg leuk gedaan.

[Reply]

Superleuk! Ik krijg het na veel oefenen nog steeds niet echt goed voor elkaar :(

[Reply]

Leuk filmpje! Moet nog steeds zo’n donut halen, al heb ik ook wel zo’n beenbeschermer, misschien eerst die eens proberen :-)
Mijn haar is denk ik op het randje te kort, dus tegen deze zomer komt het goed :-D

<3

[Reply]

Erg leuk filmpje, al vrees ik dat ik het zelf nog steeds niet tot een goed einde zou brengen :P Veel te onhandig voor!

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *