Hey lovelies! Dit was mijn outfit op TheBigYou#3 event van UPR! Toen we aankwamen in Antwerpen, bleek het toch heel mooi weer te zijn. Ideaal moment om outfitfoto’s te laten nemen door mijn medeblogster Liesbeth! Thanks babe! Dit was mijn outfit vóórdat Veritas de grote roze strik in mijn haar stak!

Mijn donutknotje is sinds ik hem heb ontdekt nog steeds mijn lievelings comfy-kapsel. Bad hair day? Vallen je krullen niet mooi vandaag? Krijg je die vervelende klitten er niet uit? Droge puntjes? Buig je hoofd voorover, neem al je haar, maak een hoge staart en roll it in the donut. Et voila! Clean & stijlvol.

Blousje PRIMARK / Ketting X / Bril RAY-BAN / Rokje PRIMARK / Tasje ZIZA / Enkellaarsjes met studs SACHA / Jas NAFNAF / Horloge FOSSIL 

Comments

Leave a comment!

0

7 comments

Wat een schattige blouse! Leuke outfit :)

[Reply]

Echt een hele leuke outfit!

[Reply]

Leuk rokje! Vandaag met mijn vriend het er over gehad dat ik blijkbaar echt eens naar de Primark moet. ;)

[Reply]

Mooie look!

xo, styledelight.blogspot.com

[Reply]

Dit outfit staat jou echt onwijs goed..

[Reply]

Leuke outfit en “donut”, ben ik ook helemaal voor te vinden! :-) Vind de omgeving aan de kaai trouwens echt zó super voor foto’s, love it!

[Reply]

Superleuke outfit, love it!

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *