Ze hadden het jurkje niet meer in mijn maat :( Ik heb geprobeerd een 38 te passen in  de hoop dat het héle kleine maatjes zijn, maar die zakte direct af tot mijn enkels. Het was namelijk een strapless bloemetjes jurk van de H&M. Ik kon mezelf al met veel moeite naar binnen wringen, want damn wat was het druk! Er lagen meer kleren op de grond dan dat er in de rekken hingen. Echt summer sale madness gewoon.

Dan maar een ander jurkje zoeken. Het was echter niet zo gemakkelijk, omdat ik het de hele tijd vergeleek met het jurkje dat ik wilde hebben en niets kon dat jurkje evenaren. Heb echt alle winkels af gelopen op zoek naar een zomers jurkje. Tussendoor heb ik nog wat bodies gepast. Kan nu concluderen dat ze mij totáál niet staan. Dus daar hoef ik ook niet meer naar te kijken. Shortjes heb ik ook in alle vormen kleuren en maten gepast. Ook deze staan mij (nog) totaal niet. Mijn dijen he.

Ik gaf het op en besloot maar om naar huis te gaan. Ik liep langs het eerste winkeltje in de Veldstraat, de women’s secret en ging daar voor de laatste keer eens kijken. Ja hoor! Ik ben toch verliefd geworden op een jurkje. Het is een heel simpel jurkje, lijkt totaal niet op het jurkje dat ik eerst zag en dat kleur had ik ook nog niet. Denk dat ik hem vanavond naar de barbecue ga dragen. Twijfel alleen of ik ze met mijn witte bloemetjes gympies zou dragen of met mijn grijze pumps (100% zere voeten).

Prettig weekend allemaal! Geniet van het zonnetje :)

Comments

Leave a comment!

0

12 comments

mooi jurkje :D

[Reply]

Wat cute!! Staat je echt heel erg leuk en zo’n mooie kleur! :-) Vind het jammer dat ik niet op je verjaardag kan zijn :-(

[Reply]

Staat je heel leuk!

[Reply]

Staat je goed!

[Reply]

je staat beeldig mmet dit jurkje, top!!!

[Reply]

Superleuk jurkje! Elke keer als ik iemand met een jurkje zie wil ik er ook kopen, maar als ik we aan heb voel ik mij er helemaal niet comfortabel in… Hmmm. Misschien toch eens proberen ;-)

[Reply]

Echt een leuk jurkje en een heel mooi kleurtje! staat je echt goed!

[Reply]

Heel gaaf jurkje en hij staat je heel goed!

[Reply]

Mooie foto en die jurk staat je prachtig!

Groetjes, Renske

[Reply]

DANK U allemaal! Blijkbaar is het een ‘chemise de nuit’ hihi. Eigenlijk wel logisch als het van de Womens secret komt.

[Reply]

Oooh wat leuk die foto’s! Nog gefeliciteerd :)

[Reply]

Ik vind ‘m echt geweldig!!

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.