Oh ik verlang zo erg naar de lente en zomer! Deze foto’s zijn van april. Het was erg zacht buiten, de zon scheen fel en gaf een strelende warmte. Het was nog net te koud om zonder jas naar buiten te gaan.

Nog eventjes wachten :)

Comments

Leave a comment!

0

4 comments

Jaaa, zodra het april is komt alles goed met het weer. Ik hoop dat het snel warmer gaat worden want ik kan niet tegen kou :(

[Reply]

Mooie foto’s! Ik verlang ook steeds harder naar de zomer… Of de lente, da’s ook al goed :-)

[Reply]

Nu je het zegt, ik verlang ook zo graag naar de lente en de zomer! De zomer waarin ik 20 word en me eindelijk echt volwassen mag noemen en de lente omdat je weer veel kleurtjes mag dragen in je outfit. Ik vind de winter nu maar niks…

Mooie foto’s!

xxx

[Reply]

Ik verlang met je mee!

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *