Zaterdag ging ik met mijn schoonmoeder shoppen in Brugge, een traditie die we al doen sinds ik samen met Rik ben. Haar kledingstijl is bijna hetzelfde als mijne, maar zij moet natuurlijk naar haar leeftijd kleden, wat wel logisch is. Zo weet ze wel altijd wat ik écht leuk vind en aangezien we dezelfde maat hebben van kleren (34/36) en 1 schoenmaatje verschil, krijg ik soms en dan (best vaak eigenlijk) spulletjes van haar die volgens haar ‘miskoopjes’ zijn en ze het te jong vindt voor haarzelf. Dit keer kreeg ik een héle mooie jas (donkerblauw met roze strepen) en gebreide sokken (lekker warm). Daarna zijn we een warme suikerwafel met slagroom en hete chocomelk met slagroom gaan eten/drinken, omdat ik zo’n zin had daarin en ook omdat het zo hard regende. Het was heerlijk en we hebben veel kunnen bijpraten en stiekem ook nog wat gegossipt (niet echt een werkwoord he). Zalig, zo’n schoonmoeder!

Omdat ze op de site van New Look geen foto hadden, moest ik wel zelf foto’s gaan maken. Het is echt een héle tijd geleden dat ik nog foto’s van mezelf heb gemaakt, simpelweg omdat ik écht niet graag voor de lens sta omdat ik het gewoon niet durf en kan! Je merkt daarom ook dat ik niet zoveel foto’s van mezelf plaats, en de meeste zijn erg oude foto’s die niet door mezelf zijn getrokken.  Anyway, het gaat dus om de jas (en misschien ook mijn nieuwe kapsel en laarzen).

Een duidelijke foto van de jas

Hihi, eigenlijk moet ik vaker foto’s maken van mijn laatste aankopen :)

Comments

Leave a comment!

0

10 comments

Mooi :D

[Reply]

Wauw, mooie jas!

[Reply]

Wat een mooie jas!! En hij staat heel leuk met wat je verder aanhebt op de foto :)

[Reply]

Staat je leuk!

[Reply]

Ge hebt een goede smaak ;) Mooie keuze !

[Reply]

Mooie jas! Je boft maar met zo’n schoonmoeder. De mijne is overlaatst gaan shoppen met haar dochter (mijn schoonzus dus :-P) maar ze waren vergeten mij mee te vragen :-/ Of misschien mogen ze mij wel helemaal niet :-P

[Reply]

Ik snap niet dat je niet vaker foto’s van jezelf maakt en post, want deze foto’s zijn echt heel erg leuk!!!!
En de jas, laarzen en kapsel zijn ook heel leuk!

[Reply]

Wauw Thanks allemaal! Ik ga vaker foto’s posten!

[Reply]

Superleuke foto’s! En hele leuke jas, zeg! Staat je goed!

xxx

[Reply]

Staat je goed! Niet bang zijn om foto’s van jezelf te posten, je staat er hartstikke leuk op joh!

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *