Examens en herexamens zijn voorbij. School is voorbij. Ik heb vakantie!!!! Oh wat een heerlijk gevoel is dat. Gewoon lekker doen waar je zin in hebt en de hele dag genieten van de zon!

De avond na mijn herexamen zijn ik en Ashley weer op stap gegaan voor een fotoshoot. Iets wat wij superleuk vinden om te doen. Misschien klinkt het weer saai, maar we zijn weer naar het strand gegaan. Het strand is echt 5 minuutjes van mijn huis, dus daar moeten we natuurlijk gebruik van maken! Plus, daar hebben we volle privacy, vooral ‘s avonds als het minder mooi weer is. Dit keer was het iets teveel aan de koude kant en daar stonden we dan in ons spaghettitopje en Ashley in een kort jurkje zonder mouwen. Haha! Maar het was het allemaal waard, want er zijn supermooie foto’s uitgekomen! Ach, wat wil je ook met zo’n model ^^ Iedere keer ben ik verbaasd wat voor leuke foto’s eruit zijn gerold. Daarna zijn we natuurlijk aan de thee gegaan!

Allebei SOOC.

The next day zou ik mijn verjaardag samen met een vriendin vieren, maar helaas ging dat niet door, want een van ons groepje had koorts. Dus we hebben het gewoon verplaatst naar een andere datum. Iedereen moet er natuurlijk bij zijn! (We zijn maar met z’n 5en, daarom dat we het konden verplaatsen :P). Het was supermooi weer die dag, dus de hele dag binnen zitten was echt geen optie! Gelukkig belde Nagehan om naar Alkmaar te gaan. Lekker in een rok, spaghettitopje en een zonnebril op mijn hoofd (ben best wel bang voor witte cirkels om mijn oog!) gingen we richting Alkmaar. Lekker gewinkeld in de sale. Ik wilde nog Birkenstocks kopen, maar om eerlijk te zijn vind ik ze niet zo mooi. Dus die heb ik laten liggen. Onderweg nog gezondigd. We hadden eerst een slush genomen, een heel puntzak patat met veel mayo leeggegeten en daarna nog een turkse pizza. Oooooh wat warmte toch met je doet. Terug bij haar thuis kregen we nog loempia’tjes te eten en daarna kwam er ook nog een gebakje met veel slagroom naar boven. Echt…. wat heb ik gedaan!?!?

Gister hadden mijn andere vriendinnetjes een verrassingsfeestje georganiseerd. Ik had geen flauw idee wat we gingen doen! Om 11 uur kwam ik bij Denise. Ik werd meteen geblinddoekt, had geen flauw idee wat me te wachten stond. Maar toen de sjaal van mijn ogen werd gehaald… WAUW! Kon het niet geloven, zoveel lekker eten! En zo schattig gewoon!

Na langer dan een uur aan tafel, begon het al aardig leeg te worden. Maar zoveel kregen we natuurlijk niet op, zelfs niet met z’n 5en. Maar het was heerlijk.

De volgende verrassing was dat we naar Texel zouden gaan en daar gaan terrasjes-hoppen. We liepen richting de bushalte, totdat Denise zei dat ze écht haar sjaal mee wilde nemen. We hadden nog 3 minuutjes, Denise rende snel naar huis om de sjaal te halen. Natuurlijk kwam die bus er nét aan! Ik en Iris heel zielig achter die bus aanrennen, hahahah ik voelde me zo zielig. Gelukkig stopte de buschauffeur om de hoek om ons op te pikken, haha. Echt heel lief van die man!

In texel wilden we tandems huren, maar die waren allemaal weg! Daar ging ons plannetje om naar Den Burg te fietsen :( Welja, enige optie was dus de bus. Ik ben nog nooit in Den Burg geweest en ik wist ook niet dat het zo gezellig was daar! Leuke winkeltjes en terrasjes. We hadden allemaal een lange spijkerbroek aan, maar dat was echt veel te heet! We kwamen op het idee om low-budget te gaan shoppen. We stapten de Zeeman binnen, pakten van die surf/strandshorts voor 2 euro!!! Het zag er een beetje belachelijk uit, maar ze zaten echt lekker en zo hebben we de hele dag rondgelopen :P Ach! We liepen er allemaal in haha. Twee terrasjes kunnen pakken, want ons budget was op. Heerlijk van de zon genoten. Het was een geweldige dag gewoon!!! ‘s Avonds uitgebreid gegeten weer. ALles werd voor mij betaald die dag. Echt een leuk verjaardagscadeau!!!!

Comments

Leave a comment!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.