Na mijn reis naar Finland, ben ik meteen weer naar België gegaan de volgende dag. Ik heb nog nooit zoveel gereisd in zo’n korte tijd! Te voet, per trein, vliegtuig en boot. Het was het zeker waard! Nu ben ik weer in Brugge, op zoek naar een appartement.

Gister zijn we naar Gent gegaan, naar een appartement kijken. Alles was gewoon perfect, de ligging, grootte, omgeving, afwerking,… Ik kan alleen maar positieve dingen noemen. Er waren nog 2 andere geïnteresseerden die elk moment kunnen bellen en zeggen dat ze het nemen….(die gedachte grrrrr!!), dus we moeten eigenlijk wel snel beslissen. Het enige wat ons een beetje tegenhoudt is de prijs… het is duur. We kunnen het wel betalen hoor, tis niet dat we nét toekomen iedere maand. Maar aan de andere kant moet je er wel wat voor over hebben, want het appartement is niet zomaar mooi, het is echt een luxe appartement. Ik moet er de hele tijd aan denken! Ben nu weer net een klein kind.

Vandaag heb ik dan een lijstje gemaakt met alle mogelijke kosten per maand, dus gas water elektriciteit, verzekeringen, school,… enz. Ik viel bijna flauw toen ik alles bij elkaar had opgeteld. Pfft, het leven is zwaarder dan ik had gedacht! Maar ik zal nog wel een baantje zoeken :) Het gaat helemaal goed komen.

Ik zal het wel laten horen of we het appartement hebben genomen of niet, en foto’s enzo komen veel later natuurlijk. Het is pas vanaf 1 augustus.

Verder geniet ik van me tijd in Brugge. Ik kon het natuurlijk weer niet laten om te winkelen. Maar nadat ik me lijstje had gemaakt, zal ik maar niet zoveel meer moeten winkelen volgend jaar. Het is het een of het ander hé! En ik heb eerlijk gezegd liever een heel mooi knus eigen plekje. Kleding en spulletjes genoeg. Kim wordt eindelijk volwassen.

Comments

Leave a comment!

0

One comment

Ben benieuwd of jullie het appartement gaan nemen!

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.