Het is vandaag een héérlijke dag, wow! Alleen jammer dat de zon niet aan de kant van ons balkon staat. Maar ja. Na het eten kan ik wel even lekker op het balkon zitten en nog wat genieten van de zon. Vandaag zijn mijn plannen niet anders dan normaal. Zometeen even heerlijk gaan hardlopen, daarna een koude douche nemen en vervolgens met de computer uit studeren.

Mijn moeder was toenet nog langsgeweest om mijn troep op te halen om het te doneren aan een goede doel die oude kleding naar derdewereldslanden brengt. 3 1/2 vuilniszakken vol met jassen/kleding/schoenen/riemen/… troep dus. Ashley zei al: pas als je gaat verhuizen zie je hoeveel troep je eigenlijk hebt. Het is echt erg gewoon! En nog zijn me kasten niet veel leger, wel is alles netjes opgevouwd ^_^.

Papa ging even boodschappen doen en kwam thuis met gebak waar veel te veel heerlijke slagroom op zat. Hoe kan ik dat nou weigeren?? Wel een beetje hypocriet eigenlijk, aangezien ik straks ga hardlopen, haha. Maar ach!

Fijne zonnige dag allemaal !

x Kimsje

Comments

Leave a comment!

0

One comment

Ja je denkt altijd dat je weinig zooi hebt, maar dat valt behoorlijk tegen!
En die taart ren je er wel weer af :P

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *