De dag waar ik al het hele jaar naar uitkeek: de laatste ‘lesdag’, ook wel het examenstunt! We hebben enorm geboft met het weer, want zonnetje scheen volop en de temperatuur was gewoon perfect. Lekker hard muziek en gewoon uit je dak gaan met je vriendinnen. Waterballonnen vlogen constant in het rond. Mensen werden met kleren en al in het waterbad gegooid. Toen de ‘bar’ om 13:30 open ging, stond er een rij van hier tot Tokyo, want iedereen wilde drank. Daarna kwam het feestje pas op gang. Typisch! Het was gewoon erg gezellig!

(voor degenen die het irritant vinden dat ik met zoveel uitroeptekens typ, sorry! Ik ben gewoon veel te vaak enthousiast. Haha.)

‘s Avonds nog even doorgefeest bij een vriendin. Was gewoon gezellig met ons groepje vriendinnen. Iedereen had wat eten meegenomen. Ik had heerlijke nasi (oma’s recept) gemaakt, gelukkig vonden ze het allemaal lekker! Haar moeder had zelfs nog het recept gevraagd. Daarnaast was er nog ijs, brownies, fruitcocktails, punch, stokbrood, pasta, chips, …. En aangezien ik van lekker en veel eten houd, heb ik mij wel vermaakt ^_^. Daarna hebben we érg veel plezier gehad in Party & Co Junior. Wat drank toch met je doet. Maar daarna heb ik toch héérlijk geslapen!

Helaas moest ik de volgende dag al ‘vroeg’ op. Dus niet uitgeslapen tot 12 uur (en dat kan ik echt hoor!). Het was mooi weer buiten, dus ik had met Ashley afgesproken om te gaan lunchen, altijd in hetzelfde restaurantje. Was wel gezellig, lekker bijgepraat weer! De laatste keer dat we elkaar zagen was maanden geleden, ik kan het mij niet eens meer herinneren. Volgende week ga ik een weekendje naar Ashley in Haarlem! Een gezellig girlsweekend, haha ^_^ Heb er ontzettend veel zin in!

Vandaag heb ik ook niet kunnen uitslapen, want ik moest studeren. Ik heb mezelf toegezet om vroeger me nest uit te komen (9 uur :$) en in me boeken te duiken. Studietijden van 45 minuten en 15 minuten pauze. Werkt echt goed, want ik heb gewoon tot 16:00 gestudeerd! Voor sommigen is dit normaal, maar ik ben eigenlijk toch wel trots op mezelf. Morgen weer een nieuwe effectieve studiedag!

Comments

Leave a comment!

0

One comment

Wat leuk!
En wat goed dat je zo lang gestudeerd hebt. Gemotiveerd zeg :D

[Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.